https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Mladinski center Lendava potrebuje logotip - zanj lahko dobite 100 evrov

25.03.2011 ob 15:50  

Mladinski svet Lendava razpisuje nagradni natečaj za izdelavo logotipa Mladinski Center - Ifjúsági Központ »Lendava – Lendva«. Sodelujejo lahko vse fizične ali pravne osebe, ponujene rešitve pa je potrebno ponuditi do konca meseca. Avtor izbranega logotipa bo prejel 100 evrov.

K sodelovanju na natečaj so vabljeni predvsem študentje in dijaki, natečaja pa se lahko udeležijo tudi vse druge fizične ali pravne osebe. Izdelati se morata vsaj dva različna logotipa, prvi z imenom MCL – IKL ali MC Lendava – IK Lendva in drugi, s poljubno izbranim imenom (npr.: MC IK, Gederjeva, …), obe različici morata biti prikazani v treh različnih velikostih (10x10cm, 5x5 cm in 2,5x2,5cm) in biti v barvni in črno-beli različici. Logotip mora vsebovati tudi idejne rešitve za dopisni papir, vizitke in ostale publikacije.

Kriteriji izbora in smernice so mladost, živahnost, mednarodna odprtost, pozitivna energija, trajnostni razvoj, predvsem ekološki vidik, lahka prepoznavnost vsebinskih izhodišč, lahka prepoznavnost in nezamenljivost grafične podobe, vsestranska uporabnost in enostavna zapomljivost logotipa. Ponujene rešitve morajo, ne glede na način pošiljanja, prispeti na sedež Mladinskega sveta Lendava najkasneje do 31. marca 2011. Komisija bo o izboru ponudb odločila najkasneje do 11. aprila 2011, v skladu s kriteriji izbora bo izbrana ponujena rešitev nagrajena s 100 evri.

Celotne razpisne pogoje lahko preberete na spodnji povezavi:

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.