https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mlinopek iz prodaje umaknil namensko ostro moko

14.12.2016 ob 12:40  

Če imate doma katero izmed spodaj opisanih mok, je ne uporabljajte. V trgovini vam zanjo povrnejo kupnino.


Podjetje Mlinopek d.d. iz Murske Sobote je objavilo umik namenske ostre moke iz prometa. Moko umikajo zaradi prisotnosti skladiščnega škodljivca vrste Tribolium spp - mokar.

Sporni sta 2-kilogramska Pomurska namenska ostra moka z rokom uporabe najmanj do 13.6.2017 in kilogramska Pomurska namenska moka z rokom uporabe 14.6.2017.

V primeru, da imate to moko doma, je ne uporabljajte. Lahko jo vrnete v trgovino, kjer ste jo kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2016 ob 17:52 Stewen+ gost

      MLINOPEKOV TRIBULIUM - V našem gospodinjstvu sem jaz tisti, ki najmanj enkrat tedensko obiščem Mercator, Spar, Lidl, Tuš, Eurospin, Ungarium ... Nisem edini, ki obleta vse trgovine, saj velikokrat naletim na koga, s katerim sem se že srečal v "prejšnji" trgovini. Uganili ste: gre za nakupovalce, ki kupujemo tam oziroma tisto, kar je cenejše. In ker sem kupoval tudi moko, ki je bila cenejša od Mlinopekove, sem bil doma večkrat okregan., češ, če je dražje, je bojše, povrh pa še - domače. Da bi bil mir v hiši, sem zadnje čase kupoval Mlinopekovo gladko in ostro moko. In zdaj prsenetljiva vest, da je v tej moki neki tribulium. Tega naši "šefici" seveda nisem povedal, ker pač nisem hotel spora. Tu končam, nadaljevanje pa prepuščam drugim gospodinjcem.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.