https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pri mladoletniku zasegli prepovedane pirotehnične izdelke

22.12.2016 ob 14:59  

Policisti  Policijske  postaje  Murska  Sobota  so danes, 22. 12. 2016 po  odredbi  Okrajnega  sodišča  v Murski Soboti opravili hišno preiskavo pri mladoletni osebi, iz območja UE Murska Sobota, kjer je bilo zaseženih 140 kosov  različnih pirotehničnih  izdelkov  kategorije  F2  in F3, katerih glavni učinek je pok in so prepovedana.

Zoper  mladoletno  osebo  bodo  policisti  napisal  obdolžilni predlog na okrajno  sodišče  Murska Sobota  zaradi storitve prekrška po 6. točki, 1. odstavka, 48. člena Zakona  o eksplozivih in pirotehničnih izdelkih.

Policisti ponovno opozarjajo starše in skrbnike, da so pozorni na nakup, posest,  izdelavo  ali uporabo prepovedanih pirotehničnih izdelkov svojih otrok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.