https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlitev v Pomurju: Iščejo se strokovni sodelavci, gradbinci in kuharji

28.12.2016 ob 10:10  

Ta hip je v Pomurju večje povpraševanje po strokovnih sodelavcih, zdravnikih, gradbincih in kuharjih.

GRADBENIŠTVO ROBERT ROKAVEC S.P. išče štiri delavce v gradbeništvu. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 6.1.2017.

KLEPARSTVO IN DRUGA GRADBENA DELA, MAKS KAUČIČ S.P. išče krovca kleparja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 27.1.2017.

GOSTILNA SPIRIĆ BRANKO SPIRIĆ S.P. išče natakarja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 11.1.2017.

LESPORTS, gostinstvo in storitve, d.o.o. išče pomočnika v kuhinji. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 21.1.2017.

INTELEKTA, PODJETJE ZA ORGANIZACIJSKE IN INTELEKTUALNE STORITVE, MURSKA SOBOTA D.O.O. iše prodajnega referenta. Delo se ponuja za določen čas do 30.9.2017 za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 2.1.2017.

AVTO ŠKAFAR, PRODAJA IN SERVIS VOZIL D.O.O. išče prodajanega svetovalca. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 5.1.2017.

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota išče samostojnega strokovnega sodelavca na področju turizma. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 2.1.2017.

Zavod za pomoč družini na domu VITICA, Gornja Radgona, so.p. iše strokovnega sodelavca na večih področjih. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za skrajšani 20- urni delovni čas. Prijava je mogoča do 3.1.2017.

SALVUS, MEDICINSKE STORITVE D.O.O. išče zdravnika, specialista medicine dela, prometa in športa. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 5.1.2017.

SGP MI, GRADBENO PODJETJE d.o.o. išče osem železokrivcev. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 7.1.2017.

EES SISTEMI, družba za čiščenje poslovnih prostorov ter izvedbo suhomontažnih del, d.o.o. išče čistilca. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za skrajšani 20- urni delovni čas. Prijava je mogoča do 6.1.2017.

HG-ING, podjetje za inženiring, storitve in trgovino, d.o.o. išče ključavničarja. Delo se ponuja za za en mesec za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 17.1.2017.

Več informacij o prostih mestih si lahko ogledate TUKAJ.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2016 ob 16:11 77 gost

      Srečno v 2017,in več dela na črno.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2016 ob 18:15 gost

      Ka či bi vij umetniki na zavodu komu našli delo, saj ste za to delo plačani, ne pa da uničujete stole s svojim 8 urnim sedenjem! živela siva ekonomija. G. poslanec Jurša je dal zastavljatelju vprašanja o sivi ekonomiji in neplačevanju davkov delodajalcev odgovir: Smo seznanjeni s temi primeri. SUPER.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.01.2017 ob 17:23 gost I. gost

        komentator - LAŽEŠ , nekatere delavke ne sedijo tam osem ur , ampak so že cca 10-15 minut pred koncem šita že pri kolegicah na obisku in to cca. 5 (pet) km od kraja službe. Dokaz osebno videno ! In to že večkrat. Je pa lepo da so poslanci tudi s tem seznanjeni .

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.12.2016 ob 20:18 Strelec gost

      Glej,če si nebodo sami iskali dela ji nebo nihče,zavod jim je samo v pomoč,če ne razumete.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.12.2016 ob 7:50 Tdi gost

      Men je zavod zelo pomagal,da sem prišel do službe,ampak ker so mi tukaj ponudil sremotnih 570 neto,sem šefu rekel če se dela norca iz mene.Pa kda je bilo največ dela sem dal odpoved,in si najdo službo v tujini.In komaj že čakam,da se vrnem,na delo,ker so prazniki je tud počitek dobrodošel.Zato nikoli ne bom več delal v Sloveniji,ker se mi za to sramotno plačo ne splača.Če se lahko toti lopovski direktori vozijo v lulsuznih limuzinah,in še bi lahko našteval...Potem bi nam delavcam lahko brez problema dali tud višjo plačilo...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.01.2017 ob 16:53 Bivši delavec gost

      Bravo!Sem slišal da toti polanicev pomgrad išče hlapce.Polanič še malo pa boš si za ta sramotni denar ki jim dajes delavcem sam delal,pa šele potem boš začel cenit delavca.Če nisi delavcu sposoben pošteno plačat,si slab direktor.Ampak vi tega ne razumete ker niste pošteni...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.01.2017 ob 9:28 panter gost

      Kjer koli so lastniki Polaniči , se izkoriščajo delavci , tako tudi dela njegov sin v Panviti v Gornji Radgoni

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.