https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Mladi pomurski šahisti blesteli na novoletnem šahovskem turnirju v Zagrebu

30.12.2016  

V okviru akademije šahovskega velemojstra in večkratnega svetovnega prvaka Garija Kasparova je v torek, 27. decembra, v Zagrebu potekal mednarodni šahovski turnir, na katerem je sodelovalo 121 mladih šahistov iz Hrvaške, Slovenije in Avstrije.


Odlično so se odrezali mladi šahisti, člani Radenske Pomgrada iz Murske Sobote, kar je pokazatelj da se v Pomurju dobro dela z mladimi šahisti.

Foto: prlekija-on.net

Med 9 letniki je zmagal Amadej Kastelic in za nagrado igral kot posameznik v simultanki proti nekdanjemu svetovnemu prvaku Gariju Kasparovu. V isti starostni kategoriji je bil Mak Kovač tretji.

Med 11 letnicami je bila Vita Kološa Kušej druga.

Med 13 letniki je bil Enej Meglič tretji.

Foto: prlekija-on.net

Med 15 letniki je zmagal Jaka Meglič.

Med 17 letnicami je bila zmagovalka Hana Nemec.

Med 19 letniki pa je slavil Luka Skuhala.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.