https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Izjemen uspeh mladih pomurskih strelcev na mednarodnem tekmovanju v Trzinu

9.1.2017  

Na sobotnem mednarodnem strelskem tekmovanju za pokal Trzina so v pionirski konkurenci izjemen uspeh dosegli ト考ani ナportno strelskega druナ。tva Murska Sobota.

V streljanju z zraト肱o puナ。ko je zmagal Blaナセ Makari s 181. krogi, Patrik Farkaナ。 je bil s 180. krogi tretji in Timotej Plahut s 175. krogi deseti.

Ekipa ナportno strelskega druナ。tva Murske Sobote v kateri je bil tudi David Gyナ喪ek je bila v moナ。tveni konkurenci s 517. krogi tretja.

Foto: Simon Farkaナ。

Veト fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjiナセni jezik je samo naナ。, zato ga cenimo. Na Pomurec.com ナセelimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naproナ。amo, da vaナ。 komentar podate v slovenskem knjiナセnem jeziku. Pri tem sledite tudi naト稿lom kakovostnega komentiranja. Najboljナ。e komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odraナセajo staliナ。ト溝 uredniナ。ke politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovraナセnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraナ。tva, nasilja ali nestrpnosti ter za groナセnjo, da bo napadel ナセivljenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazloナセene zahteve drナセavnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.