https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Osma dobrodelna zimska produkcija Plesne šole Zeko

Murska Sobota, 17.01.2017 ob 12:00  

V nedeljo, 15. januarja se je v športni dvorani Osnovne šole III Murska Sobota odvijala že 8. Dobrodelna zimska produkcija Plesne šole Zeko. Skupaj se je predstavilo več kot 450 plesalcev. Kriznemu centru za mlade Murska Sobota je bilo podarjenih 1.850 evrov.


Na plesni produkciji so se predstavile plesne skupine od najmlajših do najstarejših in od začetnikov do vrhunskih tekmovalcev, ki trenirajo na različnih lokacijah po celotnem Pomurju.


Zaradi velikega števila plesalcev sta bili tako produkciji kar dve. Na prvi predstavi so se predstavili plesalci, ki vadijo na terenu po vrtcih in šolah po Pomurju. Na drugi predstavi pa so nastopili plesalci, ki vadijo v Murski Soboti. Med njimi številni državni prvaki, evropski in svetovni prvaki.

Organizatorji so tudi tokrat organizirali dobrodelni srečelov, katerega izkupiček v vrednosti 1.850 evrov so letos podarili Kriznemu centru mladih Murska Sobota.


  Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.