https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na Ekonomski šoli Murska Sobota potekala prireditev Najdi študij.si

18.01.2017 ob 13:00  

Ekonomska šola Murska Sobota je včeraj pripravila eno najbolje organiziranih in dobro obiskanih prireditev z naslovom Najdi študij.si.

Kot že minula leta, so tudi tokrat svetovalne delavke iz srednjih šol v Murski Soboti, Ljutomeru in Lendavi s skupnimi močmi pripravile celovito predstavitev možnosti nadaljnjega študija za dijake pomurskih šol na največji, sodobni in prostorni srednji ekonomski šoli na Noršinski cesti v Murski Soboti.

Na stojnicah v avli se je tako vse skupaj predstavljalo 27 fakultet. Največ zanimanja je bilo za mariborske naravoslovne, elektrotehnično in strojno fakulteto, prav tako za fakultete za logistiko, turizem in informatiko. Največ možnosti pa je tudi letos ponujala ljubljanska filozofska fakulteta. Tako kot vedno, pa je največja gneča bila na prestavitvi novosti Vpisno prijavne službe Maribor, navaja pomurje.si.

Foto: FB Ekonomska šola Murska Sobota

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.