https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Odlična uvrstitev mladih pomurskih strelcev v Ormožu

24.1.2017  

V Ormožu so se na 4. turnirju državnih strelskih lig za mlade strelce odlično odrezali pomurski strelci.

Patrik Farkaš iz Športno strelskega društva Murska Sobota je zmagal med pionirji posamično v streljanju z zračno puško, Tic Budja je bil drugi in Adam Vrbnjak tretji, oba iz Ljutomera.

Moštveno so zmagali Ljutomerčani v postavi: Adam Vrbnjak, Timotej Zadravec in Tic Budja pred Športno strelskim društvom Murska Sobota v postavi: Blaž Makari, Patrik Farkaš in Timotej Plahut, ki so bili drugi. Tretji pa so bili strelci iz SD Triglav Javornik - Koroška Bela.

Na drugo mesto se je med pionirkami uvrstila Melani Ferencek iz Strelskega društva Jezero iz Dobrovnika.

Moštveno je bilo drugo  Strelsko društvo Jezero v postavi: Saša Gavrić, Melani Ferencek in Laura Podgoršek, tretje pa so bile strelke Kolomana Flisarja s Tišine v postavi: Kaja Kolman, Lana Škodnik in Lina Miholič.

V moštveni konkurenci kadetinj so zmagale Ljutomerčanke v postavi: Antonija Kosi, Kristina Žižek in Brina Stajnko.

Foto: Simon Farkaš

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.01.2017 ob 19:34 gost

      Ge pa so turniški "profesionalni" strelci? Lekaj jim "najsodobnejše strelišče v ton deli Evrope" in več trenerjev kot tekmovalcev ne garantejrata doseganje dobrih rezultatov. Eli so se pa zakalkulejrali?

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost123
      24.01.2017 ob 20:50 gost123

      Gost... Turniški strelci so državni prvaki. Kak ekipno, tak posamezno Robert Markoja. 25. Državno prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem - ČLANI 1. SD Štefan Kovač Turnišče 1840,4 2. SD Olimpija 1831,7 3. SD Grosuplje 1826,9

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      25.01.2017 ob 16:02 gost

      Gost 123...ne zanima me, če si član ali pa pristaš samozvanih turniških "profesionalcev", upam pa si trditi, da si, v odnosu kvaliteta doseženih rezultatov v glede na vložena sredstva, izgubil kompas. Dalj časa že spremljam turniško strelstvo, opažam pa, da ste zadnje čase spadnoli na nivo hvalisanja "prvi smo na selu". Rajši energijo porabljeno na samohvalo, vložite v doseganje vrhunskih rezultatov (doseženi krogi). Jebeš državni naslov.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.