https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Priznanja najboljšim športnikom murskosoboške občine

Murska Sobota, 27.01.2017 ob 7:00  

Mestna občina Murska Sobota, Športna zveza Murska Sobota in Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota so bili organizatorji včerajšnje prireditve »ŠPORTNI DOSEŽKI 2016« v grajski dvorani, kjer so podelili priznanja najboljšim športnicam, športnikom in ekipam v Mestni občini Murska Sobota. Priznanja sta podelila župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek in predsednik Športne zveze Murska Sobota Andrej Gomboši.


Najboljše športnice in najboljši športniki v MO Murska Sobota

Najboljši športnik v murskosoboški občini leta 2016 je rokoborec Jure Kuhar, ki se z rokoborbo ukvarja že 25 let in je najboljši slovenski rokoborec zadnjih 10 let. Na drugo mesto se je uvrstil kikboksar Tilen Džafić, ki je državni prvak leta 2016 na tretje pa odbojkar Gorazd Flisar.

Najboljša športnica je športna gimnastičarka Asja Benčec, ki je zasedla prvo mesto na državnem prvenstvu v skokih na veliki prožni ponjavi 2017. Na drugem mestu je športna plesalka Tjaša Gazdag, ki je ena najuspešnejših plesalk disco danca v Sloveniji. Tretje mesto je pripadlo karateistki Fioni Zečiri, ki je letos opravila izpit za mojstrski-črni pas.

Najboljše športne ekipe med posamičnimi športi

Prvo mesto je zasedlo Rokoborsko društvo Sobota, ki deluje že 40 let in dosega odlične rezultate na domačih in mednarodnih tekmovanjih. V letu 2016 so tekmovalci Sobote osvojili kar 93 medalj. Član društva je tudi Stanislav Šernek, ki je sodil na Olimpijskih igrah RIO 2016. Na drugem mestu je Plesni klub Zeko, katerega člani so v letu 2016 osvojili rekordno število naslovov državnega prvaka, kot tudi število medalj. Tretje mesto pa je pripadlo Šahovskemu društvu Radenska – Pomgrad Murska Sobota, ki je bil v letu 2016 proglašeno za najboljši klub v Sloveniji.

Najboljše moške športne ekipe med kolektivnimi športi

Najboljša moška ekipa je Odbojkarski klub Panvita Pomgrad, drugo mesto je pripadalo Društvu nogometna šola Mura, tretji pa je Košarkarski klub Radenska Creativ.

Najboljše ženske športne ekipe med kolektivnimi športi

Najboljša ženska ekipa je Ženski košarkarski klub Pomurje, drugo mesto je zasedel Ženski odbojkarski klub Sobota, tretje pa Namiznoteniški klub Sobota s svojo žensko ekipo.

Športni dosežki v športu invalidov

Igralec goalbala Boštjan Vogrinčič in košarkar Damjan Šebjan sta prejela priznanje na področju športa invalidov.

Najboljše športnice in športniki v šolskem športu

Najboljši športniki v šolskem športu so športna gimnastičarka Maja Čopi, košarkarica Blaža Čeh, judoist Vid Lunežnik in strelec Jure Sočič. Z najboljšimi športnimi dosežki za leto 2016 se ponašata Osnovna šola I in Osnovna šola IV Murska Sobota.

Posebno priznanje za dosežke v športni dejavnosti pa je prejel akrobatski pilot Peter Podlunšek, ki nastopa v razredu Master svetovnega prvenstva Red Bull Air Race.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.