https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POM-TURE

Chiang Mai - pristen stik s Tajsko

Chiang mai, Tajska, 31.3.2011  

Večina turistov na Tajskem obiskuje predvsem prestolnico Bangkok in množico otokov na jugu. Če vas zanima kako živijo ljudje na severu države obiščite Chiang Mai, ki je dobro izhodišče za nekajdnevne trekinge. 

Rubrika POM-TURE je na Pomurec.com na sporedu vsak četrtek, v njej pa predstavljamo popotniške utrinke in zgodbe iz vsega sveta. 

Iz Bangkoka do Chiang Maia je  približno 800 kilometrov.  Najugodnejša varianta je nočni avtobusni prevoz. Na trekingu imate običajno vodnika, ki je kuhar, zabavljač in še kaj. Prenočujete pri domačinih, jahate slone, se kopate pod slapovi in uživate v vožnji na bambusovih splavih.  Spoznavanje domačinov in okušanje lokalnih dobrot (kakor kdaj!) še dodatno začini že tako odličen treking. Še nekaj let nazaj je Tajska veljala za zelo poceni državo,  danes ni več tako ugodna,  ampak še vedno nudi ogromno za porabljen denar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

---------------------

Priporočamo:

Vse POM-TURE na Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. dejan1977
      01.04.2011 ob 8:09 dejan1977

      pujčeki so zakon!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.