https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Zlata priznanja za Mlinopekove izdelke

09.02.2017 ob 7:05  

Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) je 7. februarja v Ljubljani podelila zlata priznanja za odlično kakovost pekovskih izdelkov za leto 2017. Na ocenjevanje je bilo prijavljenih rekordnih 136 izdelkov in med dobitniki priznanj je tudi murskosoboški Mlinopek, ki je prejel zlata priznanja za polkilogramski rženi kruhek, 100-gramski okrogli perec in kilogramski kruh vrtanik.


Peki so tokrat na ocenjevanje prijavili rekordno število izdelkov, kar dokazuje vse večjo prepoznavnost ocenjevanja tako med trgovci kot potrošniki. Letos so na GZS priznanja za najboljše pekovske izdelke podelili 17. leto zapored, prejelo pa jih je 20 podjetij za 124 izdelkov - različne vrste kruha, finih pekovskih izdelkov, pekovskega peciva, testenin, svežih sladic in piškotov.

Foto: istockphoto.com

"Vsa osvojena zlata priznanja zagotavljajo kupcem nakup stalne kakovosti, podjetjem pa potrditev in priznanje za dobro delo ter tudi obvezo za nadaljnji razvoj," je na podelitvi povedal predsednik sekcije za pekarstvo pri Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij Janez Bojc.

    Komentarji

    1. gost
      09.02.2017 ob 9:08 gost

      Vse čestitke Mlinopeku za priznanje !Njihovi proizvodi se rejsan najbokši v regiji!"

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.02.2017 ob 13:52 gost

      Tak je vse čestitke, samo ka je problem v lastnijki, ka nika ne da na posodobitev tovarne. se je kak inda tou pa dugo nede šlo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.02.2017 ob 0:42 Gost3 gost

      Vodilni se bodo hvalili z tem priznanjem, medtem ko delavci tam garajo!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.