https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Andrej Sraka imenovan za podžupana Občine Veržej

Veržej, 21.02.2017 ob 8:00  

Na 15. redni seji Občinskega sveta Občine Veržej je veržejski župan Slavko Petovar za podžupana Občine Veržej imenoval Andreja Srako.  


Veržejski župan Slavko Petovar je Andreja Srako imenoval v skladu s svojimi pristojnostmi iz Zakona o lokalni samoupravi in Statuta Občine Veržej.

"Andrej Sraka vestno in odgovorno opravlja funkcijo člana občinskega sveta že od ustanovitve Občine Veržej in ima zato bogate izkušnje pri delovanju občine," je povedal in obrazložil svojo odločitev župan Petovar.

Foto: Občina Veržej

Funkcijo podžupana bo Andrej Sraka opravljal nepoklicno. Županu Petovarju bo pomagal pri njegovem delu in opravljal posamezne naloge iz pristojnosti župana, za katere ga bo župan pooblastil.

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.