https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurka Patricija Finster postala Miss Štajerske za Miss Slovenije 2017

20.02.2017 ob 10:00  

V Casinoju Mond v Šentilju je v soboto, 18. februarja, potekal izbor Miss Štajerske za Miss Slovenije 2017. Naziv Miss Štajerske za Miss Slovenije 2017 je pripadel Patricii Finster iz Gornje Radgone. Prva spremljevalka je postala Lana Krajnc, druga pa Tina Mede. Miss Fotogeničnosti je postala Elmedina Berisha.


Najstarejše mednarodno licenčno lepotno tekmovanje Miss World (Miss Sveta) sodi v sam vrh svetovnih lepotnih izborov in ga odlikuje vrhunska organizacija, dobrodelnost, spektakularnost, tradicija in udeležba več kot stotih predstavnic iz vsega sveta.

Foto: Fb Miss Slovenia for Miss World (Official)

Patricija Finster je 22-letna študentka španskega jezika, književnosti ter pedagogike in andragogike v Ljubljani. Za Maribor24.si je povedala: "Želela sem poskusiti nekaj novega, se dokazati sebi, da to zmorem in ter s tem mogoče tudi ostalim, najti nove veze, poznanstva, ljudi. Spoznala sem tudi veliko prijaznih deklet, res je nepozabna izkušnja. Priporočam vsem."

Med missicami sta Patricijini vzornici Mariborčanka Nives Orešnik in aktualna miss Maja Taradi.

 

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.