https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO: Stranka SMC v Ljutomeru odprla nove prostore

Ljutomer, 22.02.2017 ob 7:00  

Vodja poslanske skupine in podpredsednica SMC dr. Simona Kustec Lipicer je s poslancem Aleksandrom Kavčičem in predsednico LO Ljutomer Saro Karba slavnostno prerezala trak novih prostorov poslanske pisarne in prostorov Lokalnega odbora Ljutomer.

V ponedeljek, 20. februarja, je lokalni odbor Stranke modernega centra, ki pokriva občine Ljutomer, Križevci pri Ljutomeru, Veržej in Razkrižje organiziral otvoritev pisarne lokalnega odbora SMC Ljutomer, ki se nahaja na Ormoški ulici 2 v Ljutomeru.

 

Vodja poslanske skupine in podpredsednica SMC dr. Simona Kustec Lipicer je v nagovoru poudarila, da LO Ljutomer deluje v kulturno zelo zahtevnih okoliščinah in da se z odprtjem pisarne izpolnjuje prva zaveza SMC - delati zgodbo na lokalni ravni. "Lokalna zgodba je v resnici začetek zgodbe Stranke modernega centra, brez vas ni nas na nacionalni ravni. Brez vaše energije, brez vaših opozarjanj, brez vašega delovanja nimamo tudi pravih usmeritev, smernic in občutkov kaj se vsakodnevno dogaja med ljudmi. In to je tisto ključno, " je še dejala Kustec Lipicerjeva.

Navdušenja in ponosa nad otvoritvijo prostorov (ki ji sicer nekaj časa že uporabljajo), kjer bo deloval tudi lokalni odbor Ljutomer, ni mogla skriti niti predsednica Sara Karba. Izrekla je zahvalo vsem, ki so omogočili in pomagali pri odprtju prostorov.

Odprtja se je udeležil tudi generalni sekretar Jože Artnak, ki je LO Ljutomer zaželel obilo uspešnega dela, izazil pa je tudi željo po tem, da bi se v teh prostorih dobivali vsi, ki želijo prispevati k prihodnosti tega okolja in tako prispevati pomembne rešitve za ljudi, za državo, za stranko in vse, ki želijo in hočejo dobro.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.