https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Otroci v Murski Soboti počitnice preživljajo aktivno

Murska Sobota, 24.2.2017  

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota je organizator programa aktivnih zimskih počitnic za otroke od 7. do 10. leta starosti, ki potekajo ta teden in to brezplačno na Osnovni šoli III v Murski Soboti. Za otroke skrbijo mentorji iz Rokoborskega društva Sobota.


Aktivne zimske počitnice potekajo od 20. do 24. februarja, in to od 9. do 14. ure, kjer otroci vsak dan spoznavajo določene športne panoge. Dan začnejo z jutranjim ogrevanjem, ki mu sledi predstavitev športnih klubov in društev.   


Četrtek je tako minil v znamenju atletske abecede, štafetnih iger, predstavitev boksa, rokoborbe in kick-boksa. Pri predstavitvi boksa se jim je pridružil boksar Mitja Dišič, pri judu pa Zoran Kos iz Judo kluba Štorkljice Murska Sobota.

V petek je na sporedu zumba, obhodna vadba, igra Med dvema ognjema, hokej na travi itd.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.02.2017 ob 11:05 Mi3 gost

      vsaka čast zavodu, da s svojimi sredstvi in logistigo uspe zagotoviti udeležbo skoraj 20 otrok. v ponedeljek je bilo na oš1 udeleženih čez 50 otrok samo na košarki, pa se klubi niso posebej hvalili s svojo dejavnostjo.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.02.2017 ob 19:34 mi2 gost

      Ide pogledne na sobotainfo pa te pise

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.