https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Aktualna pestra ponudba delovnih mest v Pomurju

02.03.2017 ob 7:00  

Tudi ta teden smo prebrskali med ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju in za vas izbrali nekaj atraktivnejših.

V podjetju METALBOX trgovina in storitve d.o.o. iščejo administratorja. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje 12 mesecev. Prijavite se lahko do 5. marca.

Administratorja iščejo tudi v podjetju CODEX, podjetju za trgovino in posredovanje d.o.o. Izbrani kandidat bo opravljal delo za polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave sprejemajo do 14. marca.

Bioresonančni center, center zdravega življenja d.o.o. išče bioresonančnega terapevta. Izbranega kandidata bodo zaposlili za polni delovnik za obdobje treh mesecev. Prijave so možne do 15. marca. V omenjenem centru iščejo tudi zdravnika homeopata, ki bi opravljal delo po skrajšanem delovniku, in sicer 4 ure na teden za obdobje enega leta. Iščejo tudi zdravnika-bioresonančnega terapevta, ki bo opravljal delo 8 ur na teden. Vse prijave so možne do 15. marca.

Žagarstvo Vinko Mencigar s.p. išče delavca na žagi. Ponujajo polni delovnik za obdobje šest mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 3. marca.

Okrožno sodišče v Murski Soboti išče finančnika VII/1 oz. samostojnega finančno računovodskega referenta. Delo bo opravljal za polni delovnik, za nedoločen čas. Prijave sprejemajo do 3. marca.

Elrad international razvoj in proizvodnja elektronskih naprav d.o.o. išče konstrukterja. Izbranec bo opravljal delo za polni delovnik za določen čas z možnostjo sklenitve pogodbe za nedoločen čas. Prijave sprejemajo do 7. marca.

Komunalno-stanovanjsko podjetje Ljutomer d.o.o. potrebuje kontrolorja sprejema in oddaje odpadkov. Ponujajo delo za polni delovnik za nedoločen čas, prijave pa sprejemajo do 11. marca.

Glasbena šola Murska Sobota išče učitelja za poučevanje klavirja in korepetiranja. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje med 6.3. in 8.11.2017. Prijave so možne do 3. marca.

Avto Škafar, prodaja in servis vozil d.o.o. išče prodajnega svetovalca. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje šest mesecev. Zainteresirani se lahko prijavite do 3. marca.

Cleangrad, proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov d.o.o. išče 6 proizvodnih delavcev. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje dveh mesecev. Prijave so možne še jutri.

Osnovna šola Sv. Jurij ob Ščavnici išče računalničarja org. inf. dejavnosti. Izbrani kandidat bo opravljal delo za skrajšani delovni čas, in sicer 30 ur na teden, za obdobje nadomeščanja bolniške. Kandidati se lahko prijavite do 3. marca.

Trgovina, storitve in športne dejavnosti, Rok Bagoroš s.p. išče serviserja motornih koles. Delovnik je skrajšan na 8 ur na teden, zaposlitev pa bo sklenjena za en mesec. Kandidati se lahko prijavite do 15. marca.

Veterinarski inženiring d.o.o. iz Moravskih Toplic išče veterinarja z licenco za delo na terenu. Ponujajo polni delovnik za nedoločen čas. Prijave so možne do 24. marca.

Poodrobnosti o izbranih delovnih mestih in ostalo ponudbo prostih del si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.03.2017 ob 9:31 77 gost

      Delodajalci se izogibajo delavcev,ki so stari 50 in čez in delavnih invalidov,kot hudič križa,glavni krivec je politika.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2017 ob 10:29 gost

        Ni res zakaj pa te Javna dela dobijo samo osebe nad 50let celo za 2leti, mladim pa ne dajo dela preko Javnih del delaš lahko samo 1x za 1leto nič več pa še to po nižji stopnji izobrazbe, ker delo riktajo samo tistim nad 50let ki imajo samo osnovno šolo, to ni pravica ne eni lahko vse zriktajo komur hočejo drugi pa nič.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.03.2017 ob 13:16 22222222222222222222 gost

      Delo dobijo samo tisti ki so pri koritu!!!!!!Gost-javna dela so samo kak za koga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.