https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Duo Ponte ob Dnevu žena očarala obiskovalce v Lendavi

11.03.2017 ob 7:05  
V sredo je ob dnevu posvečenim ženskam v Gledališki in koncertni dvorani Lendava nastopil duet Duo Ponte. Prekmurska vokalistka Alja Petric in kitarist Damjan Stasnišić sta z edinstvenimi, nežnimi melodijami in čudovitim nastopom ponovno očarala obiskovalce.
 

 
Glasbenika sta se v duet združila leta 2014 in od tedaj aktivno nastopata v na slovenskih in tujih odrih.
 
 
Na sredinem koncertu smo prisluhnili umetniškim interpretacijam glasbe različnih kultur sveta, skladbam iz zgoščenke izdane ob romanu Veter in odmev (Štefan Kardoš) in prav tako novim kompozicijam, ki so nastale v sodelovanju z avtorji pesniške zbirke Vrvohodci. V omenjeni zbriki se prepletajo pesniška dela Magdalene Svetina Terčon, Simone Solina in Alberta Halasza. Gre za projekt v katerem bosta glasbenika uglasbila devet pesmi iz zbirke in jih predvidoma tudi predstavila na zgoščenki. 
 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.