https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Jevšek postal predsednik Območne organizacije SD Prekmurje

13.03.2017 ob 7:05  

Dr. Aleksander Jevšek, župan Mestne občine Murska Sobota, je postal predsednik Območne organizacije SD Prekmurje.


Poudaril je, da Socialni demokrati imajo odgovornost, da z dobrim delom v korist celotne skupnosti izpolnimo pričakovanja ljudi. Socialna demokracija je po njegovem mnenju po svojih vrednotah identična vrednotam prekmurskega človeka. Solidarnost, skromnost, delo, poštenje, pravičnost. »Čaka nas trdo delo do konca mandata, ko bomo ponosni na svoje delo ponovno stopili pred ljudi. Prepričan sem, da bodo dobro delo, odprto srce in dobra volja nagrajeni,« je še dejal Jevšek. Po konferenci OOSD Prekmurje je potekal pogovor s predsednikom socialnih demokratov mag. Dejanom Židanom.

Zahvalil se je predsedniku Dejanu Židanu za to, da je s svojim delom in vodenjem SD začel preporod socialne demokracije tudi v Prekmurju. Danes socialni demokrati vodijo Mursko Soboto in so odgovorna politična sila v Murski Soboti in v drugih krajih Prekmurja. Rastejo, ker imajo prepričljive rešitve, dobro srce in zaupanja vredne ljudi.

Predsednik socialnih demokratov mag. Dejan Židan se je z zbranimi članicami in člani ter simpatizerkami in simpatizerji v pogovoru dotaknil aktualnih tem, kot so aktivnosti socialnih demokratov za zmanjšanje revščine med starejšimi s povišanjem minimalne pokojnine na 500 evrov, aktivnosti socialnih demokratov pri zdravstveni reformi in zmanjšanju čakalnih vrst ter perspektiva in gospodarski razvoj Prekmurja.

    Fotogalerija