https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kje v Pomurju vozijo najnovejše avtomobile

17.03.2017 ob 12:00  

Slovenci smo zelo »mahnjeni« na avtomobile, na gospodinjstvo imamo povprečno 2,4 avtomobila. Zanimivo pa je, da imamo kljub temu, da se v Pomurju v povprečju statistično najmanj ugodno živi, razmeroma nove avtomobile. Na vrhu slovenske lestvice sta kar dve pomurski občini.


Na četrtem mestu med občinami, kjer imajo najnovejše »vozne parke«, se nahaja Kobilje, kjer so vozila v povprečju stara 8,7 let. Osmo mesto med občinami s povprečno najmlajšimi vozili pa pripada Radencem, kjer vozijo vozila, stara povprečno 9,0 let.

Najnovejša vozila imajo sicer v občini Trzin, kjer so vozila povprečno stara 6,6 let, vendar kot poročajo Finance, k temu prispevajo podjetja, ki redno obnavljajo svoje vozne parke.  Drugo mesto si delita Kranjska Gora  in Novo mesto s povprečno starostjo 8,6 let. Povprečno najstarejše avtomobile pa vozijo v Lučah, kjer so njihovi avtomobili povprečno stari 11,8 let, v Bistrici ob Sotli (11,6 let) ter Kanalu (11,5 let).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2017 ob 13:10 fičo gost

      Zato ker imajo male luleke si ego pumpajo z velikimi in predelanimi avtomobili. Nekateri nimajo za 300 konjev mašino in zato dajo v avto velke zvočnike in imajo disco na kolesih. Nekateri si tudi punce ne znajo najtii dtugače in stavijo da bo trzala na avto. Spet drugi si ga kupijo zaradi sosedov in prestiža. Velika večina bo kupila avto četudi ne bodo imeli kaj jesti. Slovenski sindrom!

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2017 ob 16:47 delije gost

      ja in.....tij fičo maš pa rejsan maloga.....pamet pa kratko....boli te kurac kakšen avto ima što....bedak dosaden

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.03.2017 ob 11:54 Nešče gost

      Tak kak eni radi zahajate v gostilne pa se tan idete keri več spije, tak si drugi kujpijo avto pa se idejo keri ma bokšoga. Ne pravin ka vsi hodijo v gostilo se nalejvat pa kazat kelko lejko spijejo, tak nemre nihče praviti ka si vsaki kujpi avto zato ka de se z njin kazo. LP

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.03.2017 ob 22:54 gost

      mislin ka ste zgrešili temo. GOVOR JE O VOZILIH OBČINAROV KERE VIJ PLAČUVLETE V OBLIKI DAVKA.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.03.2017 ob 12:00 pismen gost

      Ti si en pravi nepismen občinar. Poskusi še enkrat prebrati kaj piše.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.03.2017 ob 17:44 Mojte Guro gost

      ....na gospodinjstvo ima slovenija povprečno 2,4 avtomobila...Kelko je li tou pejnez na leto za cestni sklad,ceste pa uničene,Se resno nikaj neda s cest napraviti?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.