https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

Aljoša Škaper pripravil video o svojem življenju po nesreči

25.3.2017  

Video zgodbo o njegovem življenjskem vsakdanu in drugačnem načini življenja, je pripravil Aljoša Škaper, Prekmurec, ki je pred natanko štirimi leti doživel nesrečo, zaradi katere je pristal na invalidskem vozičku.


Marsikoga bi pahnilo v obup, če bi doživel nesrečo, katera bi tako zelo prizadela njegovo mobilnost, da bi pristal na invalidskem vozičku.  Mnogim se ob tovrstnih nesrečah  življenje tako rekoč čez noč postavi na glavo in strahoma vstopajo v ta spremenjen način življenja. Vendar po mnogi po takšni izkušnji vzamejo življenje kot dar, šele takrat poglobijo svoj odnos do življenja, cenijo malenkosti, ki jih prej niso -  skratka začnejo praznovati življenje.

Aljoša Škaper se pred štirimi leti po nesrečnem dogodku ni vdal v usodo in je s svojim načinom razmišljanja marsikomu lahko za vzor. Danes pravzaprav, kot pravi, »praznuje« svoje drugo življenje. Ob četrti obletnici je tako pripravil video s pozitivno vsebino, katero si lahko ogledate. 

Happy 4th BirthDay Aljoša! :) This year something new... Special and crazy! ;) Thank you so so much Nastija superstar for your patience! ;)

Objavil/a Aljoša Škaper dne 22. marec 2017

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      26.03.2017 ob 13:04 Naci+ gost

      LEPO JE ŽIVETI, ČETUDI JE TEŽKO - Da življenje na vozičku ni najhujše, kar se lahko vsakemu zgodi (seveda, če preživi), kaže Aljošev video. Ni obupal, ampak svoje talente izrablja zelo pozitivno in tako prepričuje ljudi, da je življenje lahko lepo, četudi ni (ne bo) tako kot bi si človek želel. Video je glasovno kot (pod)pisno v angleščini, zato si ga je doslej ogledalo okrog 25 tisoč ljudi. Ker pa s(m)o med "računalničarji" tudi "bedniki", ki ne obvladamo angleščine, bi bilo, spoštovani Aljoša, lepo, ko bi video za "domače tržišče" podnaslovil še slovensko.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.