https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

ROTO gradi nov logistični center v Puconcih

24.03.2017 ob 10:30  

Podjetje ROTO d.o.o. gradi nov logistični center ob novi tovarni v Puconcih, kamor so lansko leto preselili proizvodnjo čistilnih naprav in kajakov.


Sodobno opremljen kompleks bo tudi zbirni center za izdelke produktnih programov agri in garden, ki jih ROTO proizvaja v svojih 4 tovarnah na Hrvaškem, Srbiji in Makedoniji. Iz njega se bo odpremljalo preko 2000 različnih izdelkov z blagovno znamko ROTO v preko 50 držav, kjer ima Roto svoje distributerje, so zapisali na svoji FB strani.

Foto: FB ROTO d.o.o.

 

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2017 ob 10:42 pavliha gost

      Ka je bil razpis za ne povratna sredstva ?Kak nisem bil obveščen samo eni?

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2017 ob 11:01 gost

      Napačen naslov, glasiti bi se moral Roto spet pobira nepovratna sredstva...

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.03.2017 ob 17:56 Mateo gost

      Po sistemu "kuverta pod mizo"..Korupcija

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.03.2017 ob 19:51 gost

      Najbolj rastoča firma v Prekmurji - s čim, s svojim denarjem že ne, ampak s takim, ki ga ni treba vračat. Kako vražjo mater uspevajo samo eni????Telku poznanstev imajo???

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.03.2017 ob 22:49 gost

      Loleki zgoraj, dajte se pozanimat kaj pomeni izraz nepovratna sredstva. Loleki, sigurno ne to, da dobis pejneze in zidaj!!! Pozanimajtr se! Nepovratna sredstvav tudi vi lejko zaprosite, ali najperle se spravite nekaj ustvarjat, pokaxite. kaj ste ustvariki, slinase!!!

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.03.2017 ob 8:26 gost

      Ja lejko zaprosimo,,če pa kdaj pride ven, je že na koncu roka,tij bedak ka tak pametno pišeš,,si verjetno njihov,,

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.03.2017 ob 8:39 gost

      Tij znaš kak je nastal roto pa inox v polani,, če nej se pozanimli,, ka boš te znal,,nepovratna sredstva,,brez lastnih sredstev,,to so vse dokazi,, pa še nekatere taka podjetja privatna,,ka so bili takrat na obrtnoj zbornici notri,,nej nam v vodi kazato meseca,,javno so objavili za nepovratna sredstva ko je bilo en teden do izteka datuma,,so pa taki že imeli vse dodeljeno, kelko bo kateri dobo nepovratnih penez,,,jooojjj jjooojjj,,, preveč je vsem obrtnikom manjšim tudi jasno,,obrtna zbornica,,sama mafija,,,brezvezni pobiralci denarja,,hvala za takšno bahanje,,ven metanje,,gizdakovanje,,drugače pa večni največji dolžniki do države,,

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.