https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Tridesetim delavcem priznanja Pomgrad akademije

01.04.2017 ob 7:30  

V sklopu Pomgrad akademije je bilo zaključeno prvo večdnevno teoretično in praktično usposabljanje za tesarje in zidarje 1. stopnje, ki ga je podjetje Pomgrad izvedel v sodelovanju s podjetjem Ramadan Sahitaj s.p. na sedežu Pomgrada.

Usposabljanje, ki je potekalo v mesecu marcu so izvedli zaposleni v podjetju Pomgrad, udeležilo pa se ga je 30 delavcev, ki so prejeli priznanje Pomgrad akademije za uspešno usposabljanje.  

Foto: pomgrad.si

Delovodja Fredi Benkič, Štefan Kustec in Miljenko Bek, tesar Jožef Recek ter zidarja Štefan Bunderla in Zlatko Kuhar so sodelovali pri praktičnem delu usposabljanja. Izvajalci usposabljanja so za vložen trud prejeli posebno nagrado za mentorstvo. Koordinatorka izobraževanja Mojca Kovač je skrbela za izvedbo usposabljanja in to skupaj z internim predavateljem teoretičnega dela Jožetom Temlinom ob podpori Štefana Vereša.

Pomgradova akademija je začela delovati letos in to s ciljem izvedbe internih in zunanjih usposabljanj, delavnic ter izobraževanj, ki so vsebinsko in časovno prilagojene željam in potrebam zaposlenih.

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.