https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nagrado PRIZMA prvič prejela kampanja kreativne agencije iz Pomurja

06.05.2017 ob 7:05  

Slovensko društvo za odnose z javnostmi je kampanji »Znamo varno, zmoremo zdravo«, ki jo za Skupino SIJ d.d. komunikacijsko ustvarja in vizualno oblikuje agencija INSTINKT d.o.o. iz Pomurja, podelilo najprestižnejšo nagrado za komunikacijsko odličnost PRIZMA 2016 na področju internega komuniciranja. Prva nagrada, ki sta jo družbi prejeli za odličnost v komuniciranju in tako tudi prva tovrstna nagrada za kakšno kreativno agencijo iz Pomurja. PRIZMA je najvišja slovenska strokovna nagrada s področja odnosov z javnostmi, letos je nagrado prejelo šest komunikacijskih projektov. 

Jubilejna 20. Slovenska konferenca o donosih z javnostmi – SKOJ je letos potekala 20 . in 21. aprila 2017 v Portorožu v organizaciji Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Na nacionalni konferenci o odnosih z javnostmi tako vsako leto vpogledajo v najnovejše poslovne in predvsem komunikacijske trende, probleme in rešitve zanje ter najbolj komunikacijsko učinkovitim projektom podelijo prestižne nagrade PRIZMA. Letos so jih podelili v petih kategorijah in eno posebno nagrado.

Letošnjo nagrado za odličnost v komuniciranju v kategoriji A – programi internega komuniciranja je nagrado Prizma 2016 prejel komunikacijski primer »Znamo varno, zmoremo zdravo.«, ki ga je komunikacijsko in kreativno za naročnika Skupina SIJ d.d. zasnovala agencija Instinkt d.o.o. iz Pomurja.

Od leve proti desni: Špela Polak, strokovnjakinja za komuniciranje, Alenka Bizilj, Skupina SIJ d.d., Sara Wagner, Skupina SIJ d.d., Renate Toplak, strokovnjakinja za komuniciranje, Instinkt d.o.o., Dejan Ščernjavič, art direktor, Instinkt d.o.o.

Kreativna agencija Instinkt d.o.o. je skupaj z naročnikom kampanje, Skupino SIJ d.d., uspela ustvariti povsem nov princip internega komuniciranja do več kot 3.400 zaposlenih v proizvodnji. Izbran in učinkovit splet komunikacijskih orodij vsebinsko in vizualno zaposlene že drugo leto zapovrstjo v družbi osvešča, ozavešča in opominja o pomenu vsakodnevne skrbi za varnost in zdravje pri delu. Kampanja poteka vse leto, v aprilu, v času trajanja meseca varnosti in zdravja pri delu, pa je iz interne javnosti s pomočjo jumbo plakatov uspešno prenešena tudi v širše lokalno okolje na Jesenicah in na Ravnah na Koroškem.

Avtorji v kreativni agenciji INSTINKT so za svoje delo na področju oblikovanja in strateškega komuniciranja prejeli že tretjo nagrado. Kreativna agencija INSTINKT ustvarja za več kot 50 naročnikov iz Slovenije in tujine in tako oblikuje kreativne, grafične in komunikacijske podobe in rešitve uspešnim podjetjem, blagovnim znamkam in projektom iz Pomurja, Slovenije in širše.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.