https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Gasilci so se v Lutvercih zabavali s Štajerskimi fakini

30.05.2017 ob 7:00  

Minulo soboto se je v Lutvercih odvijalo 8. Tradicionalno nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal za članice in člane ter 5. Pokalno tekmovanje za veterane in veteranke. Za zabavo so skrbeli Štajerski fakini.


Članice in člani so tekmovali v vaji z motorno brizgalno suha izvedba ter v metu torbice v začrtan krog. Veterani in veteranke pa so pomerili svoje spretnosti v vaji s hidrantom - 7 tekmovalcev ter v metu torbice v začrtan krog.

Rezultati so sledeči:

Veterani:

1. Pgd Radenci - Boračeva

2. Pgd Sveta Ana

3. Pgd Žepovci

Veteranke:

1. Pgd Gabernik

2. Pgd Sp. Ivanjci

3. Pgd Trnovci

Vaja z MB:

Člani:

1. Pgd Lokovica

2. Pgd Šratovci

3. Pgd Bolehnečici

Članice:

1. Pgd Pekre

2. Pgd Sveta Ana

3. Pgd Apače

Vaja SSV

Člani:

1. Pgd Beznovci

2. Pgd Šratovci

3. Pgd Pertoča

Članice:

1. Pgd Pekre

2. Pgd Apače

3. Pgd Sveta Ana

Skupno je na tekmovanju sodelovalo 24 ekip.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.