https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se natakarji, prodajalci in delavci v proizvodnji

01.06.2017 ob 7:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Atrium – Novi Interieri, podjetje za proizvodnjo, storitve in trgovino d.o.o. išče lesarskega tehnika in inženirja lesarstva. Obe deli se ponujata za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 3.6.

Lesports, gostinstvo in storitve, d.o.o. išče dva natakarja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.6.

Prodajalna malih živali »ZOO MARKET« Matjaž Grilec s.p. išče prodajalca. Delo se opravlja za določen čas šestih mesecih za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Prijavite se lahko do 10.6.

Arcont, proizvodna bivalnih enot d.d. išče projektanta. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 5.6.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Popravila gradbenih rudarskih strojev, Dominik Zemljič, s.p. išče dva ključavničarja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 4.6.

Občina Gornja Radgona išče občinskega redarja v medobčinskem inšpektoratu in redarstvu. Delo se ponuja za določen čas za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 2.6.

Royal – gostinstvo Dragutin Serec s.p. išče picopeka – kuharja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 1.6.

USOL, razvoj, proizvodnja in inženiring, d.o.o. išče štiri delavce v proizvodnji. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 6.6.

Kohek – gradbeništvo d.o.o. išče kalkulanta. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 13.6.

Pomurske mlekarne d.d. išče tri mlekarje. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev oz. z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 12.6.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.06.2017 ob 10:55 mendo gost

      Če bi natakarjem plačevali kot bi morali ne bi rabili stalno iskati novih

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.06.2017 ob 13:29 paprika gost

      V lušto so kvote pune ?Bogi tisti ,ki jih zavod pošlje tja .Sigurno trpijo sedaj v vročini za mizerno plačico za to hvala temu paradajzo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.06.2017 ob 8:44 Yeri gost

        Idi probaj ge San sprobu idi probaj, ge San sprobau, lepo GI delati od 5 po do 21 ,pa za 6oo eur

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.06.2017 ob 13:42 gost

      Pol pa obcinarom povejte, naj zrihtajo fabrike gi bomo lepo zasluzili in bodo spostovane delavske pravice.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.06.2017 ob 21:33 sindikalistka gost

      v lotmerke iščejo šefico laboratorija, pogoj največ sredja šola

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.