https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: Vodni tobogan iz Prekmurja med najstrašnejšimi vodnimi tobogani na svetu

03.06.2017 ob 7:05  

Ameriška revija je prekmurski vodni tobogan uvrstila na lestvico osmih najbolj vrtoglavih toboganov na svetu.


Lifesyle revija Architectural Digest, ki poudarek daje oblikovanju in arhitekturi, modi, kulturi in potovanjem je na lestvico osmih najstrašnejših vodnih toboganov na svetu uvrstila tudi pomursko atrakcijo Aqualoop, s katerim se ponašajo v Termah 3000.

Video:

Poleg tobogana v Prkmurju, so na lestvici še vodne adrenalinske atrakcije Insano (Beach Park, Brazilija), X-treme Faser (Therme Erding, Nemčija), Jumeirah Sceirah (Wild Wadi Water Park, Dubaj), Summit Plummet (Disneys Blizzard Beach, Florida, ZDA), The Scorpion’s Tail (Noah’s Ark Waterpark, Wisconsin, ZDA), Leap of Faith (Atlantis Paradise Island, Bahami) in Brain Wash (Wet’n’Wild Water Park, ZDA).

 

 

 

 

 

Foto: www.sava-hotels-resorts.com

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.06.2017 ob 15:54 Naci+ gost

      AKQUALOOP - Vselej, ko se namakam v bazenu z nefiltrirano vodo, mi pogled uhaja na "koničast" tobogan Term 3000 in kot tak se mi zdi tujek. Zdaj pa je še "okičen",kot eden najstrašnejših. Dobro: čas me je povozil,saj - priznam - izhajam iz obdobja, ko se nežni spol ni kopal v kopalkah, ampak v jankah,kombinežah...Se pa bojim za junake, ki - potem, ko jim spodmaknejo podpstavek - zdrvijo. To niti tako hudo,tragično bi bilo,, ko bi kje v cevovodu obtičali.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.06.2017 ob 12:16 gost

      Cevovod se odpre pa človek po stopnicah zapusti tobogan :) je predpisana kilaža... Fizika naredi svoje ;) če maš zadosta kil ne obtičiš :) fajn tobogan je

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.06.2017 ob 12:33 bad-boy gost

      wrong novinar! na 4. mesti v evropi!!! je neven, rejsan ste taksi amateri ka niti ne preverite ka pijsete?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.06.2017 ob 13:36 Tobogan je zakon gost

      Ka se tijče tobogana je rejsan super, samo poulek je pa prosti pad tobogan, van poven ka je bole adrenalinski, s kakšno brzijno prletijš v bazenček keri te stavi je dosta bole strašen. Obadva sta pa rejsan top.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.