https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

08.06.2017 ob 7:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Psihiatrična bolnišnica Ormož išče delovnega terapevta – delo z osebami s psihično motnjo – pripravnika. Delo se ponuja za določen čas devetih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 9.6

Psihiatrična bolnišnica Ormož išče pomočnika (dietnega) kuharja. Delo se ponuja za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 9.6.

Denis Trans, cestni tovorni promet in druge storitve d.o.o. išče disponenta. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Pogoj je znanje angleškega in nemškega jezika. Prijavite se lahko do 16.6.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Denis Trans, cestni tovorni promet in druge storitve d.o.o. išče voznika tovornega vozila. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 16.6.

Lijas šport, trgovina in storitve, d.o.o. išče kuharja. Delo se ponuja za določen čas štirih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.6. Iščejo tudi dva natakarja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.6.

Osnovna šola Bogojina išče kuharskega pomočnika. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 9.6.

Pošta Slovenije d.o.o. išče dve pismonoši. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 1.7.

Lekarna Špringer, Janez Špringer, mag.farm., spec. išče magistra farmacije. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je dobro znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 30.6.

Zdravstveni dom Gornja Radgona išče čistilko. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 16.6.

Počivališče na meji, podjetje za gostinstvo, trgovino, menjalniške in ostale storitve d.o.o. išče kuhinjskega pomočnika. Delo se ponuja za določen čas petih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 14.6.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2017 ob 8:38 sert gost

      Na MOMS ne nücajo svetovalca županu ?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2017 ob 9:54 gost

      Dela koliko hoces po dolgem casu. Spet bos lahko izbiral in sel tja, kjer vec placajo. Pa se Magna bo rabila okoli 400 delavcev, tak, daa gre na bolje. Slabi delodajalci se verjetno ze bojijo malo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.