https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Znan je podroben program letošnjih Soboških dnevov

09.06.2017 ob 14:30  

Tudi letos bo festivalsko dogajanje v Murski Soboti zelo bogato in raznoliko.


V petek bodo nastopili domačini Happy face, za dodatno ogrevanje pred nastopom hrvaške zasedbe JINX pa bodo poskrbeli Trboveljčani Red five point star. Za tiste, ki se vam po JINX-ih še ne bo mudilo domov, pa bodo poskrbeli Get & Mrigo z bandom.

Sobotno koncertno dogajanje bo zelo pestro. Za ogrevanje bo poskrbel duet BQL, ki ju bo na odru nasledil Željko Bebek, nato pa bo zbrane ogrel Jan Plestenjak. Zabava se bo po nastopu osvajalca slovenskih src nadaljevala ob ritmih Jimmya Barka Experience.

Tudi nedelja pa bo poskrbela za glasbeno poslastico, saj bodo nastopili priljubljena Nina Pušlar in QUEEN – Real Tribute band.

Poleg koncertnega dogajanja pa bo pester tudi spremljevalni program. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji stand up komedije, saj v goste prihajata Boštjan Gorenc – Pižama s predstavo »Petdeset odtenkov njive« in Branko Đurić – Đuro s predstavo »Đurologija«.

Folklorno dogajanje bodo obogatile skupine z Bolgarije, Kube, Gruzije in Bocvane, obiskovalci pa si bodo lahko ogledali letos še Špansko rapsodijo, nastop KUD Doline miru, prisluhnili Pevskemu kvintetu Ridiamo in godelanemu duetu Horvat-Grčman ter še in še.

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše udeležence festivala, ki jih bodo kratkočasile številne predstave, med 23. in 30. junijem pa se bo vsak dan odvijal  tudi »Igrivi park«, ki bo skrbel za aktivno preživljanje prostega časa za mladostnike, njihove starše ter naključne mimoidoče, pod gostimi krošnjami soboškega parka.

Celotni program festivala si lahko ogledate TUKAJ – klik.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2017 ob 19:43 gost nezadovoljen gost

      zelo slab program iz leta v leta slabši perhavčeva pa jevšek in durov bend nedo nastopili res ena velika polana nas preseneča in se naj gre perhavčeva in jevšek učit od njihovih vodilnih nikoli sobota nebo mogla tega naredit kaj v polana

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2017 ob 21:25 gost

      Soboški so zastonj, polanski pa ne... zato se nemreta primerjati teve dvej prireditve.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2017 ob 22:03 Fidlboy gost

      Po dolgih letih ne bom niti en dan šel na soboške, tokrat je pa res polomija. Od Rocka skoraj nič. Vsaj Kaki Dan D bi lahko pripelali, Big Foot Mamo ali Bohem, the Drinkers ali San di ego. Nič bo potrbno počakat na drugo leto, če bo kaj poštenega to leto me definitivno ne bo noben dan nažalost.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.06.2017 ob 23:39 gost1 gost

      Ka se že zna što de kaj v Polani???

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. krt
      10.06.2017 ob 10:10 krt

      Joj Plastenjaka so zvali bože dragi kot ,da boljših ne bi bilo .Kakšni organizatori takšna izbira in to je da je oboje na dnu

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.06.2017 ob 18:57 slabprogram gost

      zelo slab program

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.06.2017 ob 15:21 gost

      Meni je pa super program!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.