https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ljutomerski gimnazijci nastopili na Poletnem Art kampu v Mariboru

14.06.2017 ob 9:00  

Poletje v parku ob sobotah in nedeljah je prireditev, ki med 3. junijem in 23. septembrom deluje v okviru Poletnega Art kampa in se odvija v mariborskem mestnem parku. Na prireditvah se predstavljajo številni umetniški ustvarjalci, ki ustvarjajo za različne ciljne skupine.


Nedeljsko dopoldne 11. junija so v parku zaznamovali ljutomerski gimnazijci. Na odru Triglav so v čarobnem okolju obiskovalce v svet jazzovske glasbe popeljali člani glasbene skupine Wannabe Jazz Quartet Gašper, Niko, Gašper Luka in Iztok. Sledil je nastop članov gledališke skupine na osrednji promenadi. Pod vodstvom mentorice Mojce Kasjak so nastopili s predstavo, ki temelji na gibu. Ustvarjalci so jo poimenovali Samadhi ali kdo sem jaz. Meta, Mitja, Lea, Enja, Jure, Žan in Luka so s svojo gibalno izraznostjo navdušili za nedeljsko dopoldne številčno občinstvo.

Povabilo in sodelovanje na prireditvi pomeni lepo priznanje tako za šolo kakor za nastopajoče.

Foto: GFML

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.