https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Mladi tudi letos predstavili svoje talente v Črenšovcih

Črenšovci, 17.6.2017  

V petek se je na OŠ Franceta Prešerna Črenšovci odvijal že 9. Festival talentov, ki je bil letos tudi mednarodno obarvan.


Na festivalu se že tradicionalno s svojimi talenti predstavljajo učenci iz domače šole ter okoliških in tudi nekoliko bolj oddaljenih šol. Na letošnjem festivalu je sodelovalo 14 šol, in sicer 10 osnovnih šol ter štiri srednje.

Zbrani so si lahko ogledali pestro paleto pevskih, instrumentalnih, plesnih, dramskih, raziskovalnih, ustvarjalnih in drugih točk, ki jih je izvedlo več kot 130 sodelujočih učencev in dijakov. Festival pa je tokrat dobil tudi mednarodno noto, saj so se med nastopajočimi predstavili tudi šolarji iz sosednje Hrvaške in Avstrije. Poleg domačih učencev so svoje talente predstavili tudi šolarji iz OŠ Martin na Muri, OŠ Prežihovega Voranca Bistrica, OŠ Miška Kranjca Velika Polana, OŠ Franceta Prešerna Maribor, OŠ Franceta Prešerna Kranj, OŠ Bogojina, OŠ Ljubečna ter OŠ Mala Nedelja in OŠ II Murska Sobota. Poleg osnovnošolcev so svoje talente zbranim pokazali dijaki Gimnazije Murska Sobota, Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer, Biotehniške šole Rakičan in Gimnazije BORG Gornja Radgona iz Avstrije.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2017 ob 12:07 gomilice gost

      Bovnjali so nej to imajo tam prirojeno .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.