https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tišinski župan sprejel odličnjake

Tišina, 01.07.2017 ob 7:05  

V četrtek, 22. junija 2017, je župan Občine Tišina Franc Horvat pripravil sprejem devetošolcev odličnjakov, ki so bili uspešni vseh devet let šolanja. Župan jim je v znak za njihov uspeh podelil županovo petico in knjižno darilo.

Župan je vsem zaželel še naprej veliko uspeha pri nadaljnjem šolanju, predvsem pa naj se radi vrnejo v domače okolje in prispevajo k razvoju le tega. V svojem nagovoru je poudaril, kako pomembno je zanje za življenje in izrazil zadovoljstvo nad tako številčnim uspehom devetošolcev.

Letošnji devetošolci odličnjaki so: Tadeja Husar, Nik Kosednar, Lara Kreft, Lara Ozvatič, Maša Puvar, Marina Šadl, Tjaša Šooš, Aljoša Števanec, Saša Berke, Timotej Bogdan, Niko Hauko, Živa Horvat, Neli Kelhar, Tadej Kuhar, Iztok Rebrica in Sara Roschmann.

Foto: Občina Tišina

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.