https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se tehnolog, CNC operater, profesor in učitelj dodatne strokovne pomoči

19.07.2017 ob 11:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.

Občina Gornja Radgona išče koordinatorja VII/1 za javno snago in ravnanje z odpadnimi vodami. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 31.7.

Linox Solution, tovarna tehnološke opreme d.o.o. išče projektanta/tehnologa. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 1.8.

Vzgojno izobraževalni zavod vrtec Ormož išče vodjo kuhinje. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 20.7.

Steklarstvo Frama, d.o.o. išče CNC operaterja. Delo se ponuja za določen čas oziroma z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 29.7.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Frenetic, posredništvo in trgovina, d.o.o. išče delavca v gradbeništvu. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 28.7.

Transporti Tomaž Žižek, trgovina in storitve d.o.o. išče disponenta prevozov. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 13.8.

Osnovna šola Ormož išče profesorja. Delo se ponuja za določen čas desetih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 19.7.

Osnovna šola Ormož išče učitelja dodatne strokovne pomoči. Delo se ponuja za določen čas desetih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 19.7.

Javno podjetje center za ravnanje z odpadki Puconci d.o.o. išče vodjo vzdrževanja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 22.7.

Sklad obrtnikov in podjetnikov išče zastopnika. Delo se ponuja za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 15.8.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.