https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

23.08.2017 ob 9:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Frenetic, posredništvo in trgovina, d.o.o. išče delavca v gradbeništvu, tesarja in zidarja. Omenjena dela se ponujajo za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 4.9.

Nemec E & Marmor – Granit, podjetje za obdelavo kamna, storitve in trgovino, d.o.o. išče delavca v kamnoseštvu. Delo se ponuja za določen čas enega meseca za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 24.8.

Kleopatra d.o.o., PE Radgona, išče komercialista. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 1.9.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Turizem na kmetiji, Angela Pihlar – nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji išče kuharja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 5.9.

Denis Trans, cestni tovorni promet in druge storitve d.o.o išče disponenta. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 2.9.

Pekarna »Rž« Mirjana Fekonja, s.p. išče voznika. Delo se ponuja za določen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 24.8.

MASI-BAU gradnje d.o.o. išče tri keramike. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 17.9.

Animi, posredovanje, zastopanje in gostinska dejavnost, Mateja Perko, s.p. išče animatorko. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.8.

REFLEX podjetje za zaključna in obrtna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovino Gornja Radgona, d.o.o. išče tri ljudi za delo v proizvodnji. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 1.9.

Osnovna šola Prežihovega Voranca Bistrica išče hišnika. Delo se ponuja za določen čas oziroma do vrnitve odsotnega delavca na delo za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.8.

Motel Čarda d.o.o. išče natakarja. Delo se ponuja za določen čas enega meseca oziroma možnost podaljšanja zaposlitve za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 1.9.

Center trgovina na debelo in drobno Gornji Lakoš d.o.o. išče dva natakarja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 27.8.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2017 ob 13:55 gost

      Magna Hoce, bo kaj iz tega???? Delovna mesta potrebujemo, pol pa celi kup papirogije in nesteto strokovnjakov in Magna se pocasi pelje na Madzarsko. Za pol leta pa spet obljube, kako do delovnih mest, seveda lokalne volitve se blizajo! Magno potrebujemo!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2017 ob 18:04 zavod za zaposlovanje gost

      Kakša Magna, tu bi delali Madžari in Hrvati za 400 Eur. Kaj si zatiskamo oči. Isto sranje kot rastlinjaki v Lendavi. V Avstriji imajo zaposenih 180 delavcev, pa zadostuje za celotni delovni asortima in potrebe kupcev, V LENDAVI BI JIH PA ZAPOSLILI 600. Koga nategujejo????. Magyar NEDAJ ZEMLJE!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2017 ob 19:15 greenfeld gost

      Točno tako kot piše prvi. Magno potrebujemo!!! Naj enkrat država končno udari po mizi, da se ne bodo več mogla pritoževati neka nevladna društva iz Ljubljane, ki samo meglo mešajo. Razne Umanotere in podobno. V Sloveniji bi že bilo bistveno več tujih investicij in bi ljudje imeli delo, če ne bi bilo tistih, ki so vedno proti in na vse načine odganjajo tuje investitorje. Če bo treba bomo morali na ulice in zadeve vzeti v svoje roke!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2017 ob 23:52 gost

      Slabi delodajalci se bojijo, da bodo izgubili delavce, ki zdaj garajo za minimalca cele dneve. Zato pa se mecejo polena pod noge, da iz tega nebo nic.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.08.2017 ob 15:39 gost

      MAGNA!!!!!. Zakaj so se usmerili v Slovenijo??. KER JIM JE BLIZU, DA LAHKO PREVAŽAJO KAROSERIJE NA LAKIRANJE. Na Madžarsko jim je predaleč. ZAPOSLILI BI CENENO DELOVNO SILO OD SOSEDOV HRVATOV IN MADŽAROV, ali bi pa naši slovenski laleki delali za 500 EUR, lastniki bi pa se nagražali z suženjstvom, preostanek od plač pa bi zadržali v Avstriji, kjer so plače DUPLO VIŠJE!!!!Golazen posrana!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.