https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Skakovcih potekalo 25. obmejno tekmovanje gasilcev Slovenije in Avstrije

Skakovci, 03.09.2017 ob 13:35  

V soboto je Prostovolno gasilsko društvo Skakovci organiziralo 25. obmejno gasilsko tekmovanje Slovenija - Avstrija. Na tekmovanje so prišle gasilske desetine iz domačega okoliša in preostalih delov Pomurja, prav tako pa so se tekmovanja udeležili tudi gasilci iz sosednje Avstrije. 



V soboto, 2. 9. 2017 se je v Skakovcih ob 14. uri pričelo 25. obmejno tekmovanje gasilcev iz Slovenije in Avstrije. Tekmovanje je potekalo po pravilih CTIF, in sicer vaja z motorno brizgalno (suha izvedba) in štafetni tek na 400m brez ovir. Na razpolago je bila še vaja iz pionirskih tekmovalnih disciplin Prenos vode, ki pa za desetine ni bila obvezna. Prijavnina desetine je znašala 20€ in se je poravnala pri komisiji A. 

Tekmovanje je potekalo za člane in članice v skupini A, kjer se točke za starost niso priznale, in v skupini B, kjer so točke na starost bile priznane. Najboljše ekipe so prejele pokale, vse enote pa so prejele tudi priznanja za sodelovanje. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. pomurec34
      04.09.2017 ob 21:49 pomurec34

      tooo gasilci pdg boraceva radenci dajmoooo vi ste nasi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.