https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

06.09.2017 ob 7:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Kodila proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. išče delavca v proizvodnji in voznika. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 14.9. Iščejo tudi voznika – skladiščnika. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 7.9.

Inter mineral družba za pridobivanje kamnin, trgovino in storitve d.o.o. išče ekonomskega tehnika – logista. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 12.9.

Ostrc, Podjetje za proizvodnjo kovinskih konstrukcij d.o.o. išče ključavničarja. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 7.9.

Počitek-užitek, turistično podjetje d.o.o. išče reševalca iz vode. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 12.9.

Foto: Arhiv Pomurec.com

GTR, Gostinstvo in turizem Radgona d.o.o. išče kuharja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 12.9. Prav tako iščejo natakarja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 7.9.

Inpos, tehnična trgovina na debelo in drobno, d.o.o. Celje išče komercialista na terenu za prodajo črne metalurgije in barvnih kovin. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 16.9.

Veterinarske storitve Veterina Škarica, Igor Škarica s.p. išče veterinarja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 16.9.

Oletić GPI Inženiring, mednarodno posredovanje v prometu blaga in storitev d.o.o. išče barvarja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.9.

Biomasa Jakaša d.o.o. išče pet gozdarjev sekačev. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 5.10.

Zavod za turizem in razvoj Lendava išče koordinatorja projektov. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.9.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.09.2017 ob 13:01 Gratis obiralec gost

      Jaz bi obiral grozdje zastonj z svojo malico in vodo samo ,da tistim ,ki se delajo norca iz ljudi malo pomorem da bodo bolj bogati

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.09.2017 ob 16:07 tanka žica gost

      Jaz bi pa rad "štekere "sestavljal, samo kaj, ko je to težko fizično delo in mi pri Elektromaterialu to odsvetujejo.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.09.2017 ob 7:49 gost

      Gratis obiralec tezko bos ti to lahko opravljal, ker imamo zelo stroge predpise, ki se jih moramo drzati! Verjetno samo mali!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.09.2017 ob 16:20 ... gost

      Gratis lahko prideš k nam pobirat grozdje, imam samo take, ki berejo grozdje zastojn, pa z veseljem pridejo, samo se mi zdi, da bi s tabo imeli same težave tam, ne obogatimo se pa nič kaj dosti, ker imamo bolj male gorice in delamo to bolj za hobi...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.