https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Novo krožišče v Murski Soboti povzročilo jutranji kaos

Murska Sobota, 12.09.2017 ob 8:30  

Vozniki, pozorni bodite na Lendavski ulici, kjer vas od danes čaka novo krožišče.Z montažnim krožiščem želijo zmanjšati število konfliktnih točk v križišču.


Kot smo poročali pred dnevi, si Mestna občina Murska Sobota že vrsto let prizadeva za ureditev problematičnega križišča »pri vagi«, kjer je bilo izjemno težko vključevanje v promet iz Ledavskega naselja oziroma Partizanske ulice. Tudi občani in občanke so na omenjeno problematiko že dlje časa opozarjali. Obstoječe štirikrako križišče bo od danes preurejeno v montažno krožišče. Namen tega je izboljšanje prepustnosti na priključnih krakih. Sredinski otok in ločilni otoki bodo izvedeni z montažnimi elementi. Prizadete površine za pešce in kolesarje bodo nadomeščene z novimi. V tem delu pa bo tudi na novo urejena cestna razsvetljava.

V času izven prometnih konic bo postavitev krožišča umirila voznike, v času konic pa bo rešitev s krožiščem preprečila  predolgo čakanje za vključitev v glavni prometni tok in posledično izsiljevanje prednosti zaradi tega. Kljub temu pa je novo krožišče danes nekoliko presenetilo voznike in v jutranji konici sprožilo pravi kaos.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2017 ob 10:25 Maavrica gost

      ajoj ajoj....

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.09.2017 ob 11:15 gost

      pa da do te volitve

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.09.2017 ob 12:00 Hungaro Ring 2 gost

      Ovi se malo ne razčesne ka dela samo ka bi še bil naprej župan

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.09.2017 ob 12:08 Krožišča so najboukša gost

      Teleta zgoraj, krožišča majo seposejdi po svejti ge je tou mogouče, vij pa blesarije izjavlate.

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.09.2017 ob 13:35 Mendo gost

      Krožišča so najboljša ..... Tele si ti bik te pa na pravo . Nimaš pojma ,ker dale od Avstrije nisi bil za to ne sedi.t

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.09.2017 ob 15:31 Krožišča so najboukša gost

        Mendo ne želi si ka te dobin ka boš zobej v žepki domov neso. Ge san vido cejli svejt pa ne j na interneti kak tij. Govedo zabito.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.09.2017 ob 15:29 gost

      Jevšek je že dosti napravo za občino Malo trbej odpreti oči Vse se razvija on je kot Jankovič v Ljubljani

      3 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.09.2017 ob 15:53 gost

      je napravo za pušču tam je zmagal vse imajo zastonj od velike pomoči od države do bresplačnega avtubusnega prevoza do drugih stvarih mi pa moremo za minimalca delat in župan kje so nove zaposlitve in tovarne samo krožne promete delate in nič videti novoga in cone 30 samo obečavanje pred volitvami in povezani so vsi na položajih in kje so reflektorji na stadijoni nk mura in obnovljena igrišča saj ima vsaka majhna vas relfektorje sramota za soboto lep pozdrav

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.09.2017 ob 22:52 Ponosen ROOMM gost

      Spoštovani na pušči Župan ni nič naredil saj so to projekti izpred 5letih že bilo narejeno,Romi se ne vozimo zastonj z avtobusom saj sploh ne vozi na pusco,glede dela pa trenutno nas Romov je več zaposlenih kot pa v ostalih naseljih v mestni občini Murska Sobota lp

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.09.2017 ob 23:14 bejli gost

      daj to ti govori drugim take stvari in kje ste več zaposleni povej na csd tam ste in velike podpore dobivlete in brez zamer slovenija v polfinale v košarki in čestitke

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.09.2017 ob 2:06 Gostja gost

      DOSTI JE povelicevanja Romov!!! Naj se spravijo delat ne pa drzavo molzt velikih denarcev. PLUS TEGA, da ne omenim, da se imajo za bogove, obnasanje pa na NULI. Ne pravim, da vsi - VECINA PA! Nisem diskriminantna, ampak vse kar je prav. Nas, ki smo izsolani pa jeb*** po tamalem z minimalcem. Ce imamo sreco seveda. Ce je nimamo in iscemo sluzbo veckrat dobimo odgovor da imamo previsoko izobrazbo. KDO JE TU NOR?! Romi pa doma lepo lezijo z osnovnosolsko izobrazbo - nekateri tudi brez - in se jim svira, saj tocno vejo, da se jim nihce ne bo postavil po robu. ZUPAN NAJ SE RAJE POSVETI TAKSNIM STVAREM in polovico socialne vzame Romom ter s tega denarja naredi nekaj dobrega in koristnega za Soboto, tudi Prekmurje nasploh. Ne gledam nogometa, niti se ne spoznam na to, ampak, ce pravite, da Mura potrebuje reflektorje pa dajte njim kaj zrihtat. Bo vec koristi kot pa od nesmiselnih krozisc in podobno! Lp!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      14.09.2017 ob 17:55 bejli gost

      gnes den so romi gospodje nočejo delat živijo na račun delavceh ki morajo.za njih delat oni pa lejpo.uživajo od velikih podpor in njim občina vse lepo gradi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      14.09.2017 ob 18:11 gost

      Nihče še ni omenil EVROPSKE PODPORE ROMOM - FINANČNE!!!!!, Tu se še vrti denar, je pa to tudi odvisno od občine, da jim poleg tega še dodatno izpolnjuje zahteve in podarja denar. Pa neumni bi bili, če bi delali. A se je kdo o tem že pogovarjal z ministrico za delo. ki se hvali na vse kriplje o njenih dosežkih. Saj pa imate predsednika njene stranke v Soboti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      15.09.2017 ob 11:51 gost

      mi doma sedimo in dobivamo od države mesečno 1000 € socijalne pomoči in zdrastveno zavarovanje zastonj in vozimo dobre atomobile to vse na državni in vaš delavski narod in jevšek je dober župan vse dobimo in ga bomo še zvolili

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      15.09.2017 ob 14:36 Gorledavščar gost

      ..koa ste fsi navalili na tej srmake Roume, tou so dobri lidgej pa delajo v koužaj pa pr kmetaj v Avstriji, somo so zmejs tüj Ciganji, šteri so nej dobri, ten trbej vkraj zejti podporo, pa koak ste pri s krožišča na Rome ne ven, ajd lipou bojte pa roadi se mejte glavno ka Mura pa Maribor zmagüvleta...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.