https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pomurski modelarji svoje izdelke razstavili v Monoštru

04.10.2017 ob 7:10  

V Monoštru so prejšnji vikend že petič organizirali mednarodno razstavo železniških modelov. Razstavo si je bilo možno ogledati od petka do nedelje v Hotelu Lipa.


Na razstavi so bili modelarji iz štirih držav, in sicer iz Slovenije, Madžarske, Avstrije in Hrvaške. Letos je kot noviteta bila tudi razstava modela iz lego kock, katero sta postavila madžarski in avstrijski modelar, ter modeli letal.

Slovenijo so na razstavi zastopali Leo Roudi iz Lendave, Jurij Kozar iz Prosečke vasi, Prleški Železničar iz Ljutomera in Jure Sporn iz Veščice.

Avtor: Klaudia Abraham

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.