https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Minka Gantar v murskosoboški knjižnici predstavila knjigo Ko imajo hormoni žur

Murska Sobota, 10.10.2017 ob 14:20  

Včeraj je v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti potekalo predavanje in predstavitev knjige "Ko imajo hormoni žur". Avtorica Minka Gantar je v knjigi, ki je bila v minulem letu med najbolje prodajanimi v Sloveniji, spretno združila znanja o zdravi prehrani, osebnostni rasti in pomenu čustvovanja. 

Avtorica omenjenega priljubljenega priročnika Minka Gantar je dolgoletna svetovalka za zdravo prehranjevanje in osebno rast, mama treh hčera ter urednica spletne strani Srečno življenje.

Knjiga "Ko imajo hormoni žur" je napisana za ženske, ki jih "premetavajo" hormoni, hkrati pa je priporočljiva tudi za moške, da bodo lažje razumeli svojo žensko. 

Gantarjeva je na predavanju spregovorila o tem, kako vzpostavimo ravnovesje vseh energijskih centrov, podala je nasvete za osebno rast, kako si lahko s pozitivnimi afirmacijami izboljšamo življenje, kako lahko na naraven način uravnavamo delovanje ščitnice ter kako prepoznavamo in pozdravimo podzavestna prepričanja in reprogramiramo podzavest.

V knjigi najdete veliko idej za zdrave obroke, napisanih je več receptov za pripravo hitrih, zdravih in okusnih kosil, ki pomagajo pri zdravem prehranjevanju in pri hujšanju.

"Ko počnete tisto, kar vam je res pri srcu, čutite globoko zadovoljstvo. In vaš občutek zadovoljstva bo povzročil, da se bodo v vašem življenju začela dogajati naključja. Verjemite svojemu občutku – drobnemu glasku, ki vas nagovarja in mu sledite. Imejte se radi in pojdite naprej. Pustite strah za seboj! Ko si upate začeti, vam življenje sledi!", je v knjigi zapisala Minka Gantar.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. RobinHood
      11.10.2017 ob 13:20 RobinHood

      Dedci pa brez jajc, da bi kateri šel kaj koristnega poslušat. Raje za šakom visijo in komentirajo nogomet. Sicer pa tak dvomim, da bi kateri sploh kaj razumel.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.