https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Maxilandu so se najmlajši zabavali na dnevu odprtih vrat

Murska Sobota, 12.10.2017 ob 7:00  

Včeraj so v Maxilandu v Maximusu pripravili dan odprtih vrat.


Otroci so si skupaj z Levčkom Maxom ogledali predstavo »BODIMO PRIJATELJI«. Ježek Pik Pikasti se je še pred nekaj meseci prav vsak dan igral z gozdnimi prijatelji, odkar pa ima novo tablico in telefon je prepričan, da prijateljev sploh ne potrebuje več. Na Gozdbooku jih ima namreč kar 3899.

Levček Max pa je pripravil tudi nov program za nepozabno rojstnodnevno zabavo »Praznuj kot znanstvenik«, skupaj z otroci pa opravil tudi znanstveni poizkus. Otroci so preizkusili še ostale rojstnodnevne zabave, ki jih ponuja Maxiland, kjer so se preobrazili v superjunake, superšportnike in superzvezde. 

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.