https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podelili priznanja pomurskim inovatorjem

Murska Sobota, 24.11.2017 ob 12:00  

Na letošnji konferenci Pomurskega društva za kakovost so se letos posvetili predvsem obvladovanju tveganj. Na to temo so spregovorili ugledni finančni strokovnjaki, med drugim lobist in finančni strokovnjak, ki deluje v Bruslju, dr. Draško Veselinovič. Na konferenci so bila v sodelovanju s Pomursko gospodarsko zbornico podeljena tudi priznanja najboljšim pomurskim inovatorjem in zlati znak kakovosti.


Podeljena so bila tri bronasta priznanja. Prejeli so jih Miha Jurjovič in Denis Nemeš iz Medicopa, ki sta si priznanje prislužila za zmanjševanje skupne mase reševalnega vozila, Uroš Šumer iz lendavskega Usola, ki je priznanje dobil za tečaj za izvenosno odpiranje, ter Nejc Merčnik iz Arconta, ki je bronasto priznanje dobil za terasno mobilno enoto z možnostjo implementacije strehe in opcijo postavitve k raznovrstnim objektom.

S srebrnim priznanjem so okitili dva izuma. Prejeli so ju Mihael Sušec iz Pomurskih mlekarn za digitalizacijo maloprodaje ter Božidar Rubin, Anton Kranjc in Kornelija Zupančič za protipožarno okno z vgrajenim steklom z enourno požarno odpornostjo.

Foto: www.pgz.si

Tokrat sta bili podeljeni dve zlati priznanji. Prislužili so si ju Suzana Flisar in Matjaž Pavlinjek iz Roto Group, in sicer za izdelavo kajaka za morje Buran 488, ter Tanja Šalamun in Borut Babič iz podjetja Sastela in IT Pharma za terminal za naročanje tort.

Zlati znak Pomurskega društva za kakovost sta šli v roke članici društva Tatjani Žagar in Planiki iz Turnišča.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.11.2017 ob 12:58 Naci+ gost

      KDO ALI KAJ JE USOL? - Doma sem iz lendavske občine in prvič slišim za Usol. Morda pa delajo za vojsko in je dejavnost "vojna tajna"?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.11.2017 ob 13:37 sobocanec gost

      Pogledni na Kolodvorski ulici 43 ;)

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.11.2017 ob 11:44 gost

      Prvič čüjen za firmo USOL. kot prethodni pisec. Ge se skrijvle ta firma, medtem ko za Planiko vemo, edino ne vemo, koliko se na mesec popravi slabo izdelanih čevljev, to pa je tudi vojna tajna, ker baje delajo tudi za nekatere vojske, ali so že delali.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.11.2017 ob 11:46 gref gost

      Tistij nega ka so toplo vodo našli ?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.