https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tradicionalni Miklavžev pohod privabil številne pohodnike

Murska Sobota, 04.12.2017 ob 14:00  

V nedeljo, 3. decembra 2017, je Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota skupaj s Planinskima društvoma Matica in Mura Murska Sobota organiziral že tradicionalni, tokrat 15. Miklavžev pohod.


Pohodniki so se zbrali v nedeljo ob 11. uri, pri spomeniku na Trgu zmage v Murski Soboti in se na poti skozi Fazanerijo in Krog podali na 9 km dolgo pot vse do kroškega broda, kjer je pohodnike čakala topla malica.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.12.2017 ob 16:58 juda iškarjot gost

      Tak in tak so šli samo zavolo malice ka je bijla za šenki .Stalno in v večini eni in isti .Sramota bi me bujla ka bi pešačo zaradi gestija .Žalostno kakšen je gratal Prekmurski človek lakoten in požrejšen .

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.12.2017 ob 18:55 modrica na očesu gost

        Za Gutalja je baugše, ka ode na tej izlete s penzionistame in nej na kozelfest k Špiriče, ka ma tam probleme z Murineme navijačame.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.12.2017 ob 19:46 gost

        Tak so smejšne, kak policajskiva upokejenski direktor in aktualne. Na sakšoj proslave ge je narejzanih par klobasic.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.12.2017 ob 9:16 medo gost

      Minuse dajejo tisti ki so se našli v komentarjih .Pfuj sramota ka prehodijo kilometre samo ka dobijo šefiko malice .Sramota

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.