https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Križevske otroke je v vaškem jedru obiskal Miklavž

05.12.2017 ob 10:15  

V nedeljo, 3. decembra 2017, je križevske otroke obiskal Miklavž, ki je v tem mesecu prvi od treh dobrih mož, ki razveselijo otroke. Več kot 220 najmlajših otrok, od vrtčevskih do osnovnošolskih, ga je skupaj s starši pričakalo v vaškem jedru v Križevcih. Miklavž je prišel v spremstvu angelčkov, parkljev pa ni vzel s sabo, saj so, kot pravi Miklavž, križevski otroci pridni, in ni potrebe, da bi jih jemal s sabo.


Kulturno društvo Križevci, ki mu predseduje Silva Duh, je tradicionalno pripravilo obdarovanje otrok, ki ga je spremljal nastop pevskega zbora Osnovne šole Križevci. Vsi otroci so brezplačno prejeli simbolična darila, za kar sta finančno poskrbeli župnija Križevci in občina Križevci. Kulturno društvo Križevci je za vse obiskovalce pripravilo čaj, lokalni ponudniki pa so poskrbeli, da so lahko obiskovalci že kupili darila za praznike, saj je bilo moč na stojnicah kupiti dobrote iz aronije, razne marmelade, domače pecivo in kekse, praline, vino, voščilnice, izdelke iz keramike, med in izdelke iz medu ter še mnogo drugega.

Kulturno društvo Križevci pa vse prav vljudno vabi na prireditev Čarobni december, ki bo v soboto, dne 9. decembra ob 18:00 v kulturnem domu v Križevcih, ko bodo nastopajoči s programom obiskovalce popeljali v lep praznični, božično – novoletni čas.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.