https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nova notranja vrata za Vzgojni dom Veržej

10.12.2017 ob 7:10  

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.


Podjetja v skupini Slovenijales se zavedajo družbene odgovornosti v slovenskem prostoru. Trudijo se vključevati v lokalno okolje in prispevati lokalni skupnosti, v kateri delujemo.

Z željo povečanja kakovosti življenja tudi na družbeno-socialnem področju so se odločili za donacijo notranjih vrat otrokom in mladostnikom, ki bivajo v Vzgojnem domu v Veržeju. Z novimi notranjimi vrati podjetja Jelovica bodo v zavodu poskrbeli za nujno potrebno prenovo prostorov, v katerih bivajo osnovnošolski  otroci iz vse Slovenije. Želijo si, da bi ti otroci v Veržeju res našli svoj drugi dom, kar je tudi eden temeljnih ciljev delovanja  zavoda.

Verjamejo, da poslovni uspeh podjetja temelji na tovrstnih aktivnostih, saj lahko pomembno vplivamo na nadaljnji razvoj naše  družbe, so zapisali v skupini Slovenijales.



    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.