https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so ta hip aktualna v Pomurju

14.12.2017 ob 12:30  

Tudi v tem tednu smo pobrskali med razpoložljivimi delovnimi mesti v Pomurju in naredili izbor zanimivejših del. Preverite. 

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče bolničarja v urgentni in operativni dejavnosti ter intenzivni terapiji za nedoločen čas. Pogoj je šest mesecev delovnih izkušenj. Prijave so možne do 15. decembra 2017. 

Občina Tišina išče saldakontista za nedoločen čas. Pogoj je šest mesecev delovnih izkušenj in višješolska izobrazba ekonomske smeri. Prijave so možne do 18. decembra 2017.

Zdravstveni dom Ljutomer išče fizioterapevta III v ambulanti, gre za opravljanje pripravniškega dela za določen čas devetih mesecev. Prijave so možne do 22. decembra 2017.

Center za socialno delo Murska Sobota išče strokovnega delavca za javna pooblastila za določen čas oz. do 3. julija 2018. Pogoj je eno leto delovnih izkušenj in visokošolska izobrazba za socialno delo. Prijave so možne do 18. decembra 2017.

YHD - društvo za teorijo in kulturo Hendikepa išče osebnega asistenta hendikepirane osebe za nedoločen čas. Upravna enota delovnega mesta je Murska Sobota. Prijave so možne do 21. decembra 2017.

 

Občina Moravske Toplice išče višjega svetovalca za projekte za nedoločen čas. Pogoj je pet let delovnih izkušenj in tekoče znanje angleškega jezika. Prijave so možne do 19. decembra 2017. 

Zdravstveni dom Murska Sobota išče zobozdravnika brez specializacije z licenco za nedoločen čas. Pogoj je eno leto delovnih izkušenj. Prijave so možne do 21. decembra 2017.

Občina Lendava išče višjega referenta – uradnika za nedoločen čas. Pogoj je tri leta in šest mesecev delovnih izkušenj, tekoče znanje madžarskega jezika in vozniški izpit B kategorije. Prijave so možne do 21. decembra 2017.

Osnovna šola in vrtec Apače išče vzgojitelja predšolskih otrok za določen čas oz. do 31. avgusta 2018. Pogoj je vozniški izpit B kategorije. Prijave so možne do 15. decembra 2017.

Zdravstveni dom Murska Sobota išče diplomirano medicinsko sestro v specialistični ambulanti za nedoločen čas. Pogoj je devet let delovnih izkušenj. Prijave so možne do 18. decembra 2017.

Podrobnosti o navedenih prostih delovnim mestih in ostalo ponudbo del, ki so ta hip na voljo v Pomurju, si lahko ogledate TUKAJ – klik. 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.