https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ljutomerska županja pripravila tradicionalni novoletni sprejem

Ljutomer, 17.12.2017 ob 11:30  

V četrtek, 14. decembra 2017, je ljutomerska županja mag. Olga Karba, v dvorano ŠIC v Ljutomer, na novoletni sprejem tradicionalno povabila gospodarstvenike, kulturnike, lokalne politike, predstavnike zavodov, organizacij in društev ter ostale občane. 


V kulturnem programu so nastopili slovenski imitator Tilen Artač ter glasbenika Klemen Bračko in Tadej Vesenjak.

Foto: olgakarba.si

Več fotografij v spodnji galeriji …       

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.12.2017 ob 13:51 Naci+ gost

      SAMOPROMOCIJA - Na tv Ideja se že nekaj časa pojavljajo izjave ljutomerske županje,kot da ni drugih ljudi,ki bi povedal kaj o božičnem drevesu, sprejemu, otvoritvi manj kot km asfalta...Sicer zdaj menjava barve zimskih plaščev,pa vendar: dosti je samopromocije,naj še drugi kaj povedo!!!

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.12.2017 ob 18:25 Gosak gost

      Ugotovil sem, da nek gospod, ki ima vzdevek Naci+, rad provocira s svojim komentiranjem - včasih dobronamerno, včasih pa kar tako. Enkrat je napisal, da je doma v lendavskem koncu, zato mi je malo čudno, da se je "preselil" v Ljutomer. Če na TV Ideja ponavljajo njene izjave, najbrž ni ona kriva, ampak je spored takšen, da se ponavljajo oddaje.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.12.2017 ob 18:54 Naci+ gost

      NE PROVOCIRAM! - Nisem mislil na ponavljanje oddaj,na primer dnevnika, trikrat dnevno (kriv je urednik),ampak na "original" oddje - različne dnevnike,ki so ob različnih dnevih (kriva je županja),ker bi morala sama presoditi,ali ni(sem) prevečkrat na tv. Kriva pa je tudi novinarka, ki ji - kot da drugega ni v občini - pomoli tolikrat mikrofon.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.12.2017 ob 19:38 Manja gost

      Nič posebnega, za bruhati, ko slišiš njej govor. Realnost pa je nekaj čistu drugega ŽALOSTNO AMPAK RESNIČNO. Lotmeržanari končno 1x spreglednite, da je farsa za go. srčno

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.12.2017 ob 19:43 Franc gost

      Jaz pa sen bija rajši na razst avi akademika Premoša. In kaj opaziš, vse je po protokolu kot mora biti, ampak , sramotno, žalostno, nizkotno, da niti 1 svoje "hlopca" ni poslala na otvoritev razstave, to pa se zamislis, pa nisem akademik, niti politik obični lotmeržanar, ki je kupa vsaj 1 sliko od akademika na katero sen ponosen. Gamad občinska, pa se niti ne pride pokozat, to so lidje vidli, glovno ka se pije z in je. To je vzor naše županje? 1x in nikad više je nen vola. Sramota

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.12.2017 ob 17:31 prlek gost

      No če že o tem morem reči, da je bija program res dober samo meni osebno je to nepotrebno, ker bi bilo bolje, da se ta denar zapravi v korist otroških daril. Otrok z revnih družin in se jim tako polepšajo prazniki te elite, ki pa smo bili na prireditvi pa si take zabave lahko plačamo in na koncu se tudi lahko zabavamo.Tu je problem financiranja naše občine preveč denarja za samopromocijo in premalo za ljudi z obrobja.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.12.2017 ob 18:13 Tüdi Prlek gost

        Zakaj si pa potem šel na prireditev dvoličnež. Ostal bi doma in s tem izrazil nestrinjanje. Ampak potrebno se je pokazati, ne?

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.