https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski gradbinec ima novega predsednika uprave

15.01.2018 ob 13:00  

Na današnji seji nadzornega sveta Pomgrada je bil sporazumno razrešen dosedanji predsednik uprave Igor Banič. Na tem mestu ga je zamenjal dosedanji član uprave Pomgrada Iztok Polanič. Imenovali so tudi novega člana uprave in sicer Kristiana Ravniča.

Igorju Baniču bi se štiriletni mandat iztekel komaj prihodnje leto, a se je z nadzornim svetom dogovoril za sporazumni odhod.

Novi član uprave Kristian Ravnič je po izobrazbi univerzitetni gradbeni inženir in direktor nepremičninskega podjetja Imo-Real. Zadolžen pa bo za tehnično področje delovanja družbe Pomgrad.

Foto: pomgrad.si

Novi predsednik uprave Iztok Polanič je ob imenovanju za pomurje.si povedal, da se razmere v panogi nekoliko izboljšujejo: „Za leto 2017 pričakujemo boljše rezultate, kot smo jih dosegali v 2016, ko smo, kljub padcu obsega del na tržišču ostali na ravni realizacije iz predhodnega leta in dosegli konsolidirano realizacijo v višini 123 mio evrov. Za leto 2018 pa planiramo dvig skupnih prihodkov v višini 15 odstotkov in izboljšanje dobičkonosnosti. Pomgrad zadnja leta posluje zelo stabilno. Tudi načrti za 2018 so optimistični, saj se večji, lani pričeti gradbeni projekti, prenašajo v letošnje leto, računamo pa tudi na nove projekte.“

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.01.2018 ob 15:51 rene gost

      sedaj bo pa nastala velika katastrofa za druzbo Pomgrad in pol boste rekli da to ne bo res???

      11 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.01.2018 ob 16:24 Piquet gost

      Nobene katastofe ne bo.Čestitke Iztoku in seveda uspešno vodenje ti želim.

      4 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.01.2018 ob 20:32 jozef ml gost

      gospod Igor je bil zakon na pomgradu

      14 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.01.2018 ob 21:53 gost

      Ce so delavci posteno placani, je vseeno kdo je direktor.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.01.2018 ob 22:51 gost

      Mislim, da g.Banič tema dvema novima lejko drži lekcijo o dradbeništvu in financah.

      9 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.01.2018 ob 9:09 gost

      delavci pa na minimalcu pa polanič je drug zidar vsi so isti

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.01.2018 ob 15:53 Baničodleteli gost

      Čas je že biu ka se Banič poslovi....Tej časi so mimo ka bi cejlo življenje direktor biu....

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.01.2018 ob 17:22 pištek gost

      To vse vse samo farsa za ljudstvo. Ve se kdo dejansko vodi Pomgrad in Panvito. Uradni direktorji so samo figurice. Tovariši iz ozadja imajo vse niti v svojih rokah. Tudi kakšno prazno mesto še čaka na tipe, kot je Balažič in podobni. Nekoč je pač določena politika dala zeleno luč za lastninejnej in zato je treba imeti določene stolčke vedno pripravljene, če bi kakšen "naš" rabil službo. Vse je jeasno. Hvalijo se z nekimi hudimi rezultati. Imajo pa sposojene delavce in nekatere pod minimalcem, da jim še država mora dati zraven, da preživijo. Sramota!

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.01.2018 ob 7:58 SAVAŠ gost

      No ja, normalno je ka Baron svoje bogastvo prenaša na mlajše, tej blagoslov so sigorno dali mafijski strici, tisti ka že od negda vodijo posle, Baron senior je samo izvajalec, sedaj so na vrsti Barončiči juniorji. To je normalno na cejlom sveti, s tem ka se vsepovsod v normalnom svetu zna čigavi je štarni kapital, tu se pa to lepo skriva. Nerodno bi bilo, ka bi v tom časi kašen Kučan ali Zeljarič ven priplavo. To de se zgodilo, gda ta na smrtnoj posteli in gda de se premoženje talalo.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.01.2018 ob 13:53 pišta gost

      V tujini vložiš svoj denar in potem počasi rasteš in se razvijaš do želenega nivoja. Pri nas so pa tovarišija olastninili podjetja. Za svoje dejanja so imeli žegen iz ozadja. Zato je potem treba tudi kakšno uslugo vrniti. Če ne drugače, odpreti kakšno delovno mesto za določene osebke.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.01.2018 ob 9:19 gost

      Ka je loleki? Te pa naj doj zaprejo firmo ali ka? Ka te vij primitivni majmuni te srečni? Ali bi keri od vas primitivcov rad biu direktor? Nemate za burek, pa ste te zdaj vsen pa vsakomi nevoščejni. Še dobro ka obstajajo takšne fimre ge lidje lejko delo dobijo. Vij čedni bi pa li vsi radi ka bi bilou tak kak je bilou pred 30-40 lejtami. Konec je tistih časov. Gnesden samo še čedni, ragledani pa izobraženi lidej uspejo. Vas pa muči ka ste nika od toga nej in se zavedate ka nede nigdar nikaj od vas. Nej ste sposobni uspeti pa zdaj serete po vseh drugih.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.01.2018 ob 12:30 pista gost

        Ne razgledni in izobraženi! Uspejo tisti, ki imajo nekoga v politiki, da mu drži štango. Nihče ni lastninil nobenega podjetja brez soglasja nekoga iz ozadja. In hvala lepa za takšno delo, ke te en tujec v sloveniji vzame za določen čas in te potem posoja, kot orodje drugim podjetjem. Med drugim tudi Pomgrad dela na ta način, da si izposoja delavce. To še z živino ne počnejo, kar se danes dogaja z delavci.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.01.2018 ob 11:14 pista ms gost

      katastrofa za druzbo Pomngrad da so zaposlili ta dva mlada ki nimata o podjetnistvu pojma nic

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      23.01.2018 ob 20:26 Gost gost

      No ja.saj nisce ne pravi ka je nej sposoben bil za to delo. Ovak pa nesramnez ka ga nega.. Vaznjak,v ogromnih ocaj pa ne fer tip...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.