https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so ta hip aktualna v Pomurju

17.01.2018 ob 6:05  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta. 


Okrožno sodišče v Murski Soboti išče direktorja sodišča. Ponujajo delo za določen čas - 5 let. Pogoj je končana visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), Pravne vede in 7 let delovnih izkušenj. Prijave zbirajo do 20. januarja 2018.

Zdravstveni dom Ljutomer išče fizioterapevta III v ambulanti - pripravnika. Ponujajo delo za določen čas, 6 mesecev. Pogoj je končana visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) in opravljeni vozniški izpit B kategorije. Prijave zbirajo do 25. januarja 2018. 

Varstveno delovni center Murska Sobota išče individualnega habilitatorja. Ponujajo zaposlitev za določen čas, 3 mesece oz. do vrnitve delavke s porodniškega dopusta. Kandidati se lahko prijavite do 25. januarja 2018.

 Dom starejših občanov Gornja Radgona d.o.o. išče bolničarja negovalca. Ponujajo delo za določen čas treh mesecev. Prijave zbirajo do 18. januarja 2018.

Vrtnarija Adamič Ivan Adamič s.p. išče komercialista. Ponujajo zaposlitev za določen čas oz. od 1. 3. 2018 do 30. 6. 2018. Pogoj je dobro znanje nemškega jezika in opravljeni vozniški izpit B kategorije. Prijave zbirajo do 26. januarja 2018.

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota - MIKK išče dva mladinska delavca. Ponujajo zaposlitev za določen čas, 10 mesecev oz. od 1. 3. 2018 do 31. 12. 2018. Pogoj je dobro znanje angleškega jezika. Prijave zbirajo do 26. januarja 2018. 

Osnovna šola Gornja Radgona išče profesorja nemškega jezika. Ponujajo zaposlitev za določen čas oz. do vrnitve delavke oz. do 30. junija 2018. Pogoj je eno leto delovnih izkušenj. Prijave zbirajo do 18. januarja 2018.

SKB banka d.d. Ljubljana išče skrbnika podjetnikov I. Ponujajo zaposlitev za določen čas enega leta. Pogoj je dobro znanje angleškega jezika, tri leta delovnih izkušenj in opravljeni vozniški izpit B kategorije. Upravna enota dela je Murska Sobota. Prijave zbirajo do 22. januarja 2018.

Dom starejših občanov Ljutomer išče socialno oskrbovalko II. 60 - oskrbovalko 40. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 22. januarja 2018.

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče 15 srednjih medicinskih sester v negovalni enoti/pripravništvo. Ponujajo zaposlitev za določen čas, 6 mesecev. Prijave zbirajo do 24. januarja 2018.

Srednja poklicna in Tehniška šola Murska Sobota išče učitelja praktičnega pouka v strojništvu. Ponujajo zaposlitev za določen čas oz. do vrnitve delavca z bolniške odsotnosti. Prijave zbirajo do 22. januarja 2018.

Podrobnosti o predstavljenih in vseh drugih razpoložljivih delovnih mestih lahko najdete TUKAJ.

 

    Komentarji

    1. gost
      17.01.2018 ob 12:56 77 gost

      Delam na črno,delodajalci itak zaposlujejo poceni delovno silo iz Madžarske,Bosne,Hrvaške itd.......za 1,50€ na uro,jaz pa imam od 5 pa do 8€ na uro odvisno od dela,politiki mi pa dajo na mesec300€ in jaz zaslužim nekje do 1000€ ,in to je to.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.01.2018 ob 17:50 ludo sranje gost

      Jebem jim mater i delodajalcem!!!!!!Za nekaj dni rabi super znanje nemškega jezika, drugi bi imeli za 6 mesecev visoko izobraženega budalo, tretji bi imeli še višjeizobraženega kandidata in to ka ZA 6 MESECEV, vidi ovo. PONUJAJO DIREKTORSKO MESTO STRUČNJAKA PRAVA, KI BO ODLOČAL NA SODIŠČU, PREDSEDNIK VLADE PA SE BO NA ODLOČITVE SODIŠČ "POKAKAL IN POSCAL"!!!!!!Jebemti, smo država talentov in SPECIALISTI PRIVATNIKOV TER OSTALIH INSTITUCIJ!!!! Zato smo na minimalcu, na RK, na Karitasu in v pizdi materini!!!! Za časa fenomna Jocoja (Broz Tito), pa nismo rabili pomoč ustanov, ki se imajo za dobrodelne, LOPOVIM V TEH USTANOVAH PA DAJ PLAČO DRŽAVA!!!! Da te kap narobe udari in greš u "večna lovišta"

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.01.2018 ob 13:07 tonči gost

      Delovna mesta so. Kaj pa plača? Minimalec? 77 je lepo povedal. Zakaj plačevati davke, da se požrešneži iz JS, ki jim nikoli ni dovolj in bi večno stavkali lepo redijo. Teh prašičev ne spraviš z lepa od korita. Malo šušmariti, potegniti podporo in otroške in se res nabere nekaj čez jurja. Penzije pa itak ne bomo dočakali, ker dvigujejo in zategujejo pogoje. Čez 30 let, ko bom goden za penzijo država tak več ne bo imela denarja, ker je tudi demografija katastrofalna. Več bo upokojencev, kot delavcev. Rajši si sam nekaj ustvarim in prišparam za tiste čase, če bom še sploh živel.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.