https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Duo Nostalgija, Zeko in Blaž Zanjkovič gredo v polfinale Slovenija ima talent

01.05.2011 ob 21:47  

Žirija šova Slovenija ima talent je med dvestotimi talentiranimi tekmovalci izbrala le petdeset najboljših, najatraktivnejših, najzanimivejših talentov, ki gredo v naslednji krog,  polfinale. Le tega so si zaslužili tudi talentirani Pomurci, ki so žirijo popolnoma navdušili.

Foto: Miro Majcen (24ur.com)

Ko je Brane Kastelic postavil pred dejstvo Lucienne Lončino in Branka Čakarmiša, kdo je imel prav poseben nastop, je Branko brez premisleka dejal: "Meni definitivno Duo Nostalgija. Duo Nostalgija je dober, ker je drugačen." "Zaradi posebnosti in kot saharinski venček iz hotelskih teras si zaslužita polfinale," je dejal Brane, k temu pa je Branko še dodal: "Meni se zdita v prvi vrsti izvirna in zato imata mojo naklonjenost." "To moraš doživeti, fantastično. Izpolnil se je življenski cilj. Ni problem, če greva naprej ali ne. Kot mi Prekmurci pravimo, to je za nas že velik uspeh," je odločitev žirije komentiral Miran iz Duo Nostalgija.

Lucienne je Blažu Zanjkoviču, ki je pri svojih 63-letih uresničil še tretje sanje, dejala, da ima svoj način petja in dodala: "Originalnost je nekaj, kar v žiriji vedno iščemo in cenimo, zato si zaslužite polfinale." Blaž je svojo uvrstitev v polfinale z velikim zadovoljstvom in nasmehom komentiral: "No, pa se je zgodilo."

V polfinale se je uvrstila tudi prekmurska plesna skupina Zeko, kar pomeni, da bomo imeli Pomurci v polfinalu v ognju tri žezla.

    Komentarji

    1. janja85
      01.05.2011 ob 23:03 janja85

      Čestitke vsem Prekmurcem!! Upajmo, da bomo skupino Zeko naslednjič res videli!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Odranski
      01.05.2011 ob 23:06 Odranski

      čudno ka jih ne pokažejo kak plešejo. Duo Nostalgija jim očitno gemleta 5 minut slave :).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. Eden
      01.05.2011 ob 23:11 Eden

      Duo Nostalgija ta v finale prišla, ker sta ljudskiva in to de pri Slovencih palilo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. veter
      02.05.2011 ob 20:24 veter

      Duo Nostalgija!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. moped
      02.05.2011 ob 20:53 moped

      Pomurci do finala!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.