https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Dobrodelna zimska produkcija Plesne šole Zeko - 2. del

Murska Sobota, 05.02.2018 ob 18:00  

Predstavljamo vam še drugi del fotografij s tradicionalne 9. dobrodelne produkcije Plesne šole Zeko, ki je potekala v telovadnici OŠ I v Murski Soboti.


Najprej so se na Mini Zeko produkciji predstavili osnovnošolci, in najmlajši plesalci ter plesalke iz vrtcev, kar lahko pogledate TUKAJ. Za njimi so se predstavili še ostali plesalci in plesalke, ki plešejo v prostorih PŠ Zeko v hotelu Diana Murska Sobota.

Plesna produkcija je velik plesni dogodek in pomeni zaključek polletnega obdobja. Na njem se plesne skupine predstavijo in pokažejo, kaj so se v tem obdobju naučile, od najmlajših do najstarejših in od začetnikov do vrhunskih tekmovalcev, ki trenirajo na različnih lokacijah po celotnem Pomurju.

Zimsko plesno produkcijo že več let organizirajo kot dobrodelno prireditev, zato so lahko obiskovalci na prireditvi kupili srečke po simbolični ceni 2 evra in sodelovali v žrebu za lepe dobitke donatorjev. Letos so zbrali 1550 evrov in jih podarili Tadeji Polanšček, ki jo je huda bolezen posedela na invalidski voziček.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.